Mithat Paşa ve Hüseyin Avni Paşa cuntası Sultan Abdülaziz’i Çırağan Sarayı’nda öldürdü. Menderes’i sandıkta mağlup edemeyen İnönü CHP’si, milletin adamını idam ettirerek iktidarı ele geçirdi.Sözcü, 27 Mayıs 1960 darbesini haklı göstermeye çalıştı.

24 Haziran seçimlerinde sandıkta boyunun ölçüsünü alan CHP-HDP-İP-Saadet ittifakı, 31 Mart’a hazırlanıyor. Niyet AK Parti’den belediyeleri kazanıp, vatandaşa daha iyi hizmet vermek, proje üretip, Türkiye’ye katkı sağlamak değil, milletin yüzde 52.6’sının oyunu almış Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı alaşağı etmek. Gerçek manada son halife Abdülhamid Han’ı 31 Mart darbesiyle indirip, 5 milyon kilometrekare toprağı lime lime edenler, tarihin tekerrür etmesi için 31 Mart’ı bir milat olarak görüyor.

“ÖL RECEP”TEN SONRA “NEREYE GÖMELİM” TEHDİDİ!

Plana göre İstanbul ve Ankara’yı AK Parti’nin elinden alacak, daha sonra Erdoğan’ın meşruiyetini gündeme getirerek, Türkiye’yi sistem krizine sürükleyip, akabinde erken seçim ortamı oluşturacaklar. Planın ilk adımı bu… Peki ya ikinci adım?.. Kirli stratejinin ikinci adımını 2016’nın başında yayınladığı bulmacada “Öl Recep” diyerek beddua eden, 15 Temmuz’da FETÖ’ye Erdoğan’ın koordinatlarını veren Sözcü itiraf etti. Sözcü’de Sinan Meydan adıyla yayınlanan “Nifak Cephesi’nden Zillet İttifakı’na, kafa aynı kafa” başlıklı tam sayfa yazı, 27 Mayıs darbesini meşrulaştırmaya çalıştığı gibi, Erdoğan’ı da Adnan Menderes gibi idam etmekle tehdit etti.

Ardından devreye operasyon odası “Odatv” isimli tetikçi yayın organı girdi. “Erdoğan nereye gömülmek istiyor” haberiyle aleni şekilde, içinde FETÖ’nün de bulunduğu Zillet İttifakı’nın Erdoğan’ı öldürmek istediğini ifşa etti. 31 Mart’ın neden beka seçimi olduğunu, muhalefetin millet ve adamlarına karşı attığı adımları ispatladı. Hain planların önündeki en büyük engel ise 15 Temmuz’da tanklara karşı göğsünü siper eden kahraman Türk milleti…

Editör: TE Bilisim