2010’da FETÖ’nün Deniz Baykal’a kurduğu kaset komplosunun ardından CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kullandığı yöntemler, 15 Temmuz’da Türkiye’yi işgale kalkışan, 251 kişinin katili terör örgütüyle birebir örtüşüyor. Bu benzerlik son olarak PKK terör örgütünün Suriye uzantısı PYD/YPG terör örgütü konusunda yaşandı. Daha önce YPG için “Terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” diyerek güzelleme yapan Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta 82 milyonun gözü önünde Hatay ve Kilis’e 100’ün üstünde saldırı düzenleyen, 51 Mehmetçik’i şehit eden, ABD’nin 23 bin TIR ile desteklediği terör örgütünü “Bize saldırmaz” diyerek savunmuştu. Türkiye’nin Afrin’e düzenlediği operasyon öncesinde “Afrin, El-bab’a benzemez” diyen Kılıçdaroğlu, operasyon sırasında da “Afrin merkeze girmeyelim” ifadesiyle terör örgütünü kollamıştı. Önceki gün CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, “PKK’lıdırlar, Zillet İttifakı üyesidirler hiç fark etmez” sözleriyle CHP-PKK ilişkisini açığa vurmuştu.

“SINIR KOMŞUMUZ OLSUN”

Aynı şekilde şehit terörist cenazelerine katılmaktan geri durmayan SİHA Sezgin “PYD bir terör örgütü değil” demiş, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de Afrin operasyonu esnasında PYD/YPG’nin terör örgütü olduğu yönünde istihbarat sahibi olmadıklarını söylemişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de PYD’nin Türkiye’nin sınır komşusu olması gerektiğini savunarak, terör devletine arka çıkmıştı.

FETO’DAN ESİNLENDİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Bursa’daydı. Bursa’da İvazpaşa Mahallesi’ndeki kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaş, “CHP, HDP ve terör örgütünün ilişkisi ne olacak?” diye sordu CHP liderine… Kılıçdaroğlu ise bu soruyu “Ben partinin genel başkanı olarak söylüyorum ki terör örgütlerine kim destek veriyorsa Allah belasını versin” şeklinde cevapladı. Bu taktiği en son Pensilvanya’da saklanan Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen, başarısız olan 17-25 Aralık yargı-emniyet darbe girişiminin ardından örgütünü aklamak için kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim