Gündem

Tivibu, Warner Bros. Discovery iş birliği ile BluTV içeriklerini seyircileriyle buluşturuyor

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, Warner Bros. Discovery iş birliği ile Warner Bros. Discovery'nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV’nin içeriklerini izleyicilerine sunuyor. BluTV’nin yerli ve yabancı içeriklerinden oluşan BluTV Play 1 ve BluTV Play 2 kanalları, Tivibu’nun zengin kanal listesine eklenirken birbirinden keyifli BluTV orijinal yapımları, programları ve birçok yabancı dizi, Tivibu Dizi Klasöründe yer alıyor.

Abone Ol

Türkiye’nin dijital dönüşümünün öncüsü Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, Warner Bros. Discovery ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle BluTV içeriklerini kullanıcılarına sunarak yeni bir dönemi başlattı. Tivibu’nun zengin kanal listesine eklenen BluTV Play 1 kanalıyla “Prens”, “Bozkır”, “Masum” gibi orijinal BluTV yapımları seyircilerle buluşurken, BluTV Play 2 kanalıyla da “The Unusual Suspects”, “Violet Like to Sea” gibi kült diziler televizyon tadında seyredilebilecek. Sadece Sinema ve Süper Paket seçeneklerinde yer alacak BluTV kanalları ve seçili içerikler lansmana özel yıl sonuna kadar tüm Tivibu Paketlerinden izlenebilecek.

BluTV içerikleri artık Tivibu ekranlarında

Tivibu, BluTV iş birliği ile tek bir platform üzerinden daha fazla içerik ve daha entegre bir izleme deneyimi sunarak televizyon yayıncılığında dijital dönüşümün öncüsü olmaya devam ediyor. Tivibu kullanıcıları ister evde IPTV veya uydu kutuları üzerinden ister Tivibu GO’nun Smart TV, Apple TV, Android TV, Web, Mobil, Tablet cihazlarında bulunan uygulamaları içerisinden BluTV içeriklerine erişebilecekler.

Tivibu GO’nun üstün özellikleri sayesinde kullanıcılar, BluTV içeriklerini telefon, tablet, bilgisayar ve akıllı cihazlar üzerinden izlemeye başlayıp diğer ekranlardan izlemeye devam edebiliyorlar ve aynı zamanda izleme listesine farklı içerikler de ekleyebiliyorlar. Ayrıca çocuk profili ve ebeveyn kontrolü özellikleri ile içerikler filtrelenebilirken, seçili içerikleri mobil cihazlarına indirerek internetin olmadığı yerlerde çevrimdışı olarak da izleyebiliyorlar.

İnternetin olduğu her yerden Tivibu GO uygulaması ile BluTV içeriklerine her an erişebilir, kurulum ve taahhüt olmadan ister aylık ister ise yıllık abonelik seçeneklerinden biri tercih edilerek, Türk Telekom mobil kullanıcılarına özel ek mobil internet paketiyle özgürce kullanım yapılabiliyor.

BluTV’nin orijinal yapımları Tivibu’da

Tivibu’nun geniş dizi yelpazesine eklenen BluTV içerikleri arasında kült diziler yer alırken yeni içerikler de dikkat çekiyor. Alper Çağlar’ın yaratıcısı olduğu bilim kurgu ve aksiyon türündeki “Börü 2039” Tivibu Dizi Klasöründe yerini alıyor. Ayrıca başrollerini Afra Saraçoğlu, Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci'nin baylaştığı BluTV Orijinal yapımlarından “Yeşilçam” dizisi de Tivibu Dizi Klasöründe seyircilerle buluşuyor. Dizi, 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam’da bir yapımcının ayakta kalma hikâyesini anlatıyor. Ayrıca dev kadrosuyla son dönemlerin en beğenilen dizilerinden biri olan “Masum” da yine Tivibu Dizi Klasöründen izlenebiliyor.

Ayrıca Tivibu’da BluTV kütüphanesinde yer alan “Faking Hitler”, “The Responder”, “The Curse”, “Yaşamayanlar”, “Bartu Ben”, “Bize Gezmek Olsun”, “Bonkis” gibi başarılı içerikler de seyirci ile buluşuyor.

Tivibu Hakkında

Tivibu, Türk Telekom’un televizyon platformu olarak, zengin içerik yelpazesiyle kullanıcılarına IPTV, Uydu ve OTT teknolojilerini bir arada sunarak benzersiz bir TV deneyimi sunar. 2009 yılında Türkiye’de internet üzerinden veri akışıyla gerçekleşen internet TV alanında yapılmış çalışmalardan birisi olarak yayına başlamıştır. Canlı televizyon kanalları, film, dizi, belgesel ve spor programlarına erişim sağlayan Tivibu, Türkiye’de IPTV, Uydu ve OTT teknolojilerini kullanıcılarına bir arada sunabilen tek marka olarak yer almaktadır. IPTV veya Uydu alıcı kutuları üzerinden evlerde kendine yer edinen Tivibu, Tivibu GO ile web, cep, tablet, akıllı televizyonlar, Apple TV ve Android TV gibi yeni nesil cihazlar üzerinden de içeriklere erişim imkânı sunarak, kullanıcıların istedikleri zaman, istedikleri yerden içerik izlemelerine olanak tanır. Dijital trendlerle uyumlu yeni platformu ve müşteri deneyimini zenginleştiren yüksek çözünürlük, geri alma, kaydetme ve yayın deneyimini kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken Tivibu, spor yayınları, yerli ve yabancı diziler, filmler ile her yaşa ve zevke hitap eden yeni trendleri izleyicilerle buluşturmaktadır.

https://www.tivibu.com.tr/

Warner Bros. Discovery Hakkında

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) televizyon, film ve online video platformları aracılığıyla dünyanın en eşsiz ve kapsamlı içerik ve marka portföyünü yaratan ve dağıtan lider medya ve eğlence şirketidir.220'den fazla ülkede 50 farklı dilde faaliyet gösteren Warner Bros. Discovery, ikonik markaları ve ürünleriyle dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ilham verir, bilgilendirir ve eğlendirir.

Önde gelen markaları arasında, Discovery Channel, discovery+, BluTV, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, Max, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV ve diğerleri bulunmaktadır.

www.wbd.com

BluTV Hakkında

Warner Bros. Discovery'nin Türkiye’deki abonelikli video platformu (SVOD) BluTV, ilk olarak 2016'da Türkiye'de ve ardından 2018'de Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da hizmete girmiş ve tüm dünyada Türkçe ve Arapça konuşan izleyicilere sunulmuştur. BluTV, orijinal içerikleri, Türk dizileri ve filmleri, Hollywood ve uluslararası dizi ve filmleri içeren geniş bir içerik yelpazesi sunar. BluTV, üyelerine 10.000 saatten fazla premium içerik ve canlı TV izleme seçeneği sunmaktadır. BluTV global olarak en geniş Türk içerik portföyünü tek çatı altında toplamaktadır. BluTV, dünya çapında milyonlarca insana ulaşan 60’tan fazla orijinal içerik üretmiştir.

http://blutv.com