Gündem

Teşhisi “Millet” koysun

Abone Ol

Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün 15 Temmuz işgal girişimi ile ilgili skandal açıklamalar yaptı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, muhaliflerin kurultay talebi konusunda oluşturduğu gündemi değiştirmek için ABD Büyükelçisi John Bass’tan aldığı “Kontrollü darbe” saftasını ve yalanlanan Adil Öksüz iddialarını yeniden tekrarladı. Daha da ileri giden Kılıçdaroğlu, 250 kişinin katili FETÖ’nün devletteki 40 yıllık yapılanmasının tasfiye edilmesi ve cezalandırmasını “Saray darbesi” şeklinde tanımlayarak FETÖ sevicilikte sınır tanımadı.

AKIL TUTULMASI

Tabii CHP liderinin skandalları bununla da sınırlı kalmadı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, FETÖ’cü infaz timinin suikastından dakikalarla kurtulan, akabinde işgal altındaki Yeşilköy Havalimanı’na inip tarihe altın harflerle yazılan Milli Mücadeleyi yönetin Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan da darbe olacağını biliyor, Marmaris’te saklanıyor” ifadesini kullanarak akıl tutulması yaşattı.

DARBECİLERE SELAM DURDU

Erdoğan’a “Saklandı” iftirasıyla akıl sağlığını sorgulatan CHP lideri, “Darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım” demesine rağmen saat 23’te indiği Yeşilköy Havalimanı’ndan FETÖ’cü darbecilerle anlaşmış, ardından Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun evine kaçmıştı. Kılıçdaroğlu’nun rezaleti bununla da sınırlı kalmamış, millet çıplak eli, iman dolu göğsüyle FETÖ’cülerle çarpışırken CHP lideri kahvesini yudumlayarak ihaneti televizyon başından seyretmişti. 15 Temmuz’a gidene kadar FETÖ’nün en sadık müttefiki olan Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz’un başbakanı olup olmadığı hala merak edilen soruların başında geliyor.

PROVOKASYON ÇAĞRISI

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’la ilgili skandal sözlerinin ardından ODTÜ’lü öğrenci görünümlü milli irade düşmanlarına sahip çıktı.

Kılıçdaroğlu, milli iradenin temsilcisi Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren rezil karikatürle ilgili olarak partililere, “Bütün arkadaşlarım bu karikatürü yayınlasın. Koyacağım Twitter hesabıma bakalım ne yapacaksın?” talimatını vererek provokasyona imza attı.