Dünya

Siyonist Netanyahu, Türkiye’nin terörle mücadelesine dil uzattı!

Abone Ol

ABD’nin illegal Kudüs kararının ardından Filistin’e yönelik saldırılarını artıran İşgalci İsrail’in Başbakanı Binyamin Netanyahu, sosyal medya hesabı Twitter’dan alçak açıklamalarda bulundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yahudi Ulus Devleti” yasasına yönelik eleştirilere küstah bir şekilde cevap veren Netanyahu, “Erdoğan’ın Yahudi Ulus Devlet Yasası’na yönelik saldırısının bu yasaya edilmiş en büyük iltifat olduğunu” dedi.

TÜRKİYE’NİN TERÖRLE MÜCADELESİNE DİL UZATTI

Netanyahu, ”Erdoğan’ın yönetimi altında Türkiye karanlık bir diktatörlüğe dönüşürken İsrail vatandaşlarının eşit haklarını yasadan önce de yasan sonra da koruyor” dedi.

Türkiye’nin sınırlarını terör unsurlarından korumak için başlattığı terörle mücadele harekatlarına da dil uzatan Netanyahu, öldürülen YPG/PKK’lı teröristler için “Kürtler katlediliyor” diyerek yalan attı. Netanyahu, milyonlarca Suriyeliye kol kanat Türkiye’yi  “Suriyelileri öldürmekle” suçladı.

ALGI OPERASYONU

15 Temmuz 2016’da 251 vatan evladının şehit olduğu alçak işgal girişimini gerçekleştiren FETÖ ile mücadeleyi görmezden gelen Siyonist Netanyahu,  “Erdoğan’ın Suriyelileri ve Kürtleri katlettiği, kendi vatandaşlarını hapse attıyor” diyerek sanki masum insanlar hapse atılıyormuş algısı oluşturmaya çalıştı.

ERDOĞAN’DAN “YAHUDİ ULUS DEVLET YASASI”NA SERT TEPKİ

AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşan Başkan Erdoğan, işgalci İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını sert bir dille eleştirerek, “Hiç şüphesiz en mazlum coğrafya Filistin’dir. İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılar bir insanlık suçudur. İsrail saldırıları ile bir terör devleti olduğunu tekrardan göstermiştir. Asıl vahim olan ise dünyanın Filistinlileri görmezden gelmesidir. Olaylarda ölen tek bir İsrail asker için tüm dünya harekete geçmiştir. İsrail; kadın, çocuk, yaşlı demeden önüne gelene vurarak, yaralayarak, insanların evlerini başlarına yıkarak Filistinlileri yaşadıkları yerden yollamaya çalışıyor.İslam dünyasını, Hristiyan alemini, dünyadaki demokrat ve özgürlükçü tüm devletleri, kurumları, sivil toplum kuruluşlarını, medya mensuplarını İsrail’e karşı harekete geçmeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.