Kültür Sanat

Sinemalarda bu hafta 10 film vizyona girecek

Bu hafta sinema salonlarında, dram, komedi, korku ve animasyon türlerinde toplam 10 film izleyicilerin beğenisine sunulacak. Dört tanesi yerli yapım olan bu yapımlar, sinema severler için oldukça farklı deneyimler sunacak.

Abone Ol

Bu hafta beyaz perdede vizyona giren filmler ve konuları:

Gelin Takımı

Mehmet Günsür, Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya'nın rol aldığı "Gelin Takımı", bekarlığa veda partisi yapmak üzere toplanan bir grup arkadaşın hikayesini işliyor. Kısa bir süre sonra evlenecek Berrin için düzenlenen parti, hesaplaşmalar, ihanetler ve yanlış anlaşmalarla dolu unutulmaz bir tatil macerasına dönüşüyor.

Kayıp Kamyon

Yapımını Sinehane’nin üstlendiği "Kayıp Kamyon", emekli zabıta memuru Vasıf’ın torunu Zeynep ile arasındaki kuşak çatışmasını ve en yakın dostu Fehmi ile yaşadığı serüveni anlatıyor. Aile, komedi ve dram türündeki film, izleyicilere sıcak bir hikaye sunuyor.

The Apprentice: Trump'ın Hikayesi

İranlı Ali Abbasi’nin yönettiği "The Apprentice: Trump'ın Hikayesi", Donald Trump’ın emlak işine nasıl başladığını ve eski başkanın ilk yıllarını mercek altına alıyor. Biyografik filmde Trump'ı Sebastian Stan, politika danışmanı Roy Cohn'u ise Jeremy Strong canlandırıyor.

Monte Cristo Kontu

"Üç Silahşörler" romanından uyarlanan "Monte Cristo Kontu", genç denizci Edmond Dantes’in hayat hikayesini ele alıyor. Zengin bir anlatım diliyle beyazperdeye taşınan film, haksız yere 14 yıl hapis yatan Edmond’un intikam öyküsünü işliyor.

Hiçbir Şey Yerinde Değil

Burak Çevik'in yönettiği "Hiçbir Şey Yerinde Değil", 1970'lerde yaşanan Bahçelievler Katliamı’nı konu alıyor. Film, çeşitli karakterler etrafında dönerek, bu trajik olayın etkilerini gözler önüne seriyor.

Son Ana Kadar

Florence Pugh ve Andrew Garfield’in başrollerini paylaştığı "Son Ana Kadar", gelecek vaat eden bir şef ile yeni boşanmış bir kadının tesadüfi karşılaşması sonrasında yaşadıkları dramatik ve romantik anları işliyor.

Gülümse 2

Parker Finn’in yazıp yönettiği "Gülümse 2", dünya turuna çıkmak üzereyken açıklanamayan olaylar yaşayan pop fenomeni Skye Riley’nin hikayesini konu alıyor. Korku ve gerilim dolu bu filmde Naomi Scott, Rosemarie DeWitt ve Kyle Gallner rol alıyor.

Dabba

Anastasiya Budakva’nın yönettiği yerli korku filmi "Dabba", define bulmak isteyen bir adamın korkunç bir kabusun içine sürüklenmesini anlatıyor. İzleyicileri gerilim dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Cesur Panda Görevimiz Afrika

"Cesur Panda Görevimiz Afrika", macera dolu bir yolculuğa çıkan bir pandanın hikayesini konu alıyor. Animasyon tutkunları için keyifli bir film deneyimi sunuyor.

Cesur Çocuk: Elveda Canavar

Çin yapımı "Cesur Çocuk: Elveda Canavar", Kunlun adasında yaşanan bir belayı kurtarmak isteyen bir şifacı Bai Ze’nin, tanıştığı cesur bir çocuk arkadaşı ile birlikte yaptığı kefaret yolculuğunu anlatıyor. Animasyon severler için eğlenceli bir seçenek.