Gündem

Şehit Eren’i sömürerek aklanamazsın Mahmut Tanal

Abone Ol

PKK paçavraları, İmralı canisinin posterleri altında pozlar veren, devletin FETÖ’ye yönelik operasyonları engelleme amacıyla TOMA’ların üstüne çıkan, kayyım atan FETÖ kurumlarında Pensilvanya iblisi için hüngür hüngür ağlayan, Bank Asya’ya para yatıran CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, milli manevi değerleri kendisine kalkan yapmaya başladı. Bu bağlamda Tanal, terörle yaptığı işbirliğini örtmek için geçtiğimiz hafta Trabzon Maçka’da güvenlik güçlerine yardımcı olurken PKK’lı teröristler tarafından şehit eden Eren Bülbül için TBMM’ye kanun teklifi verdi. Tanal kanun teklifinde, AK Parti’nin terör saldırılarında hayatını kaybeden herkesin şehit sayıldığı düzenlemesini unutarak, Eren Bülbül’ün şehit olarak kabul edilmesini istedi. Tanal’ın kahraman şehidimiz üzerinden kendisini aklama girişimi tutmadı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP’li Tanal’ı yerin dibine soktu.

Sicilini temizleme peşinde

Tanal’ın olan bir kanunu yeniden teklif ederek, kötü sicilini temizlemeyi amaçladığını ifade eden Turan, CHP’li vekilin alenen şov yaptığını aktararak, “Bu ne ciddiyetsizlik bu ne sorumsuzluk! O vekilin sicili herkesçe maruf. Kendisini böyle temize çıkaramaz. Geçtiğimiz yıla kadar teröristbaşı Apo’nun posterleri altında yürüyen vekil mi bu konuda duyarlılık sahibi oldu? CHP’liler PKK flamalarının olduğu törenlerde, cenazelerde bulunacaklarına yasal düzenlemeleri takip etselerdi bu duruma düşmezlerdi” dedi ve şöyle devam etti:

Önce PKK’yı lanetle

“CHP, Eren Bülbül’e sahip çıkmak istiyorsa, adını, sanını anarak terör örgütü PKK’yı lanetlesin. PKK’nın siyasi kolu haline gelenlerle kol kola yürümekten vazgeçsin. Bu ve buna benzer şovlar aslında CHP’nin neden 70 yıldır iktidar olamadığının da göstergesidir.”