Gündem

Niye konuşmuyorsun Kemal?

Abone Ol

15 Temmuz’da Türkiye’ye işgal girişiminde bulunan FETÖ’nün, 19 Ocak 2014’teki MİT TIR’ları ihaneti sonrası düzmece belgelerle “Türkiye DAEŞ’e destek oluyor” iftirası atan, PKK ve DAEŞ’e karşı mücadele eden tek lider Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı terör destekçisi gibi göstermeye çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hangi odaklara çalıştığını bir kez daha ispatladı.

Tek kelime etmedi

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin defalarca dünyaya ilan ettiği PKK-DAEŞ işbirliği BBC tarafından belgelendi. Görüntülerde ABD’nin “DAEŞ ile mücadele ediyor” yalanıyla 4 bin TIR silah yardımı yaptığı PKK terör örgütünün Rakka’dan DAEŞ’li teröristleri ellerindeki ağır silahlarla birlikte otobüs ve kamyonlarla bölgenin dışına taşıdığı görülmüştü. PKK ve DAEŞ’in birbirinden farklı olmadığını ortaya koyan belgeler sonrası İngiltere ile Rusya dahil, iki terör örgütüne ve ABD’ye zehir zemberek sözler sarf etti. Ancak Türkiye’nin ana muhalefeti olduğunu iddia eden CHP’nin lideri Kılıçdaroğlu, ne “Terör örgütü değil” dediği Suriye PKK’sı PYD’ye ne de alçak terör örgütünün patronu ABD’ye tek laf etti. Türkiye’ye FETÖ ile birlikte DAEŞ iftirası attığı için milletten özür dilemedi, ABD’ye karşı hükümete destek açıklaması da yapmadı.

Kumpasa sarıldılar

Kılıçdaroğlu’nun 3 maymunu oynama tavrı devam ederken hem kendisi hem de yandaşları “İktidarı nasıl ele geçiririz” mantığıyla ABD’nin bir kumpasına daha sarıldı. Kılıçdaroğlu ve birçok milletvekili, ABD’nin FETÖ belgeleriyle Türkiye’ye karşı kirli planlarını uygulamak için esir aldığı Reza Sarraf için ellerini ovuşturdu. Kılıçdardoğlu ve kurmayları, ABD’nin rehin politikasına direnmek yerine prim devşirmenin peşine düştü, FETÖ’nün tezgâhına çanak tuttu. Böyle Türkiye’nin karşısında kim olursa onun yanında saf tutan Kılıçdaroğlu’nun hangi odak tarafından kontrol edildiği gün yüzü gibi belirdi.

Ödülünü aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ve Batı ile birlikte Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı düşmanca tutumunun meyvesini aldı.

Kurulan her sandıkta hezimet yaşan Kılıçdaroğlu, Uluslararası Siyasi Danışmanlar Derneği (IAPC) tarafından 2. Gezi darbe girişimi için yaptığı Pensilvanya yürüyüşü nedeniyle “Demokrasi” ödülüne layık görüldü, çabasının karşılığını aldı.

Kılıçdaroğlu, Pensilvanya yürüyüşünde tüm terör yancılarımı savunmuş, batının da desteğini almıştı.