Gündem

Külünk, Samsun’da dirilişi ve milliliği anlattı

Abone Ol

Recep Yazgan / Diriliş Postası 

Samsun Canik Belediyesi tarafından düzenlenen “Bir Millet Diriliyor, Bir Millet Uyanıyor” konulu konferansa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Diriliş Postası yazarı Metin Külünk, “Haçlı seferleri devam ediyor. 100 yıl önceki bu coğrafyayı köleleştirme projesi devam ediyor. Ancak endişem yok. Çünkü bugün imanımız da, imkânımız da var” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, dünyadaki gelişmelere işaret ederek tıpkı 1. Dünya Savaşı’nda olduğu gibi bugün de Anadolu topraklarına yönelik operasyonların sürdüğünü söyledi. Külünk, 100 yıl önceki bu coğrafyayı köleleştirme projesinin devam ettiğine dikkat çekti.

“HAÇLI SEFERLERİ DEVAM EDİYOR”

Türkiye’nin, Müslüman ve millet olarak evrensel sorumluluğu olduğuna vurgu yapan Külünk, “Türklerin sorumluluğu asla yaşadıkları ülke kadar değil. Yüksek sorumlulukları vardır. 12 yıldır ülkemiz, kuşatma altında olan bir ülke. Bugün Batı’nın Türkiye’ye yönelik tehdidinin adı parçalamaktır. Hiç öyle büyük laflar etmeye, cilalı laflar etmeye gerek yok. Hedef, ülkemizin parçalanmasıdır. Hedef, Orta Doğu’nun haritasını değiştirmektir. Şimdi bu hedefin sağlanmasındaki suç ortakları kim? Haçlı seferleri devam ediyor. Hedefleri Türkleri Anadolu’dan sürmek, Anadolu’yu bize dar etmek” ifadelerini kullandı.

“İMANIMIZ DA İMKÂNIMIZDA VAR”

Türkleri, Anadolu’dan sürme projesinin aradan 100 yıl geçtikten sonra 1. Dünya Savaşı’nı devam ettirerek gerçekleştirmek istediklerini belirten Külünk, “Bu büyük oyunun en kritik alanı Suriye, Erdoğan’sız Türkiye’dir. Bu büyük oyunun siyasi aparatı Cumhuriyet Halk Partisi’nin başındaki adamdır. Taşeronları ise silahlı terör örgütleri PKK, DAEŞ ve FETÖ’dür. Bu üç örgüt 1. Dünya Savaşı’ndan 100 yıl sonra sahte bayrak operasyonunun adıdır. Tıpkı Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Samsun’a çıktığı dönemdeyiz. Hiç abartmıyorum. Ancak endişem yok. Çünkü bugün imanımız da, imkânımız da var” diye konuştu.

Daha önce Yeni Türkiye’nin inşası için “Yeni Türkiye Yolunda” konferanslarını düzenlediklerini hatırlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, “Yeni Türkiye Yolunda konferanslarımızda milletimizi yeni sistem konusunda aydınlatmayı amaçlamıştık. Bu konferansla ülkemizin nasıl dirilişine geçtiğini uyandığını öğreneceğiz. Dünyada yaşananları, Türkiye’de yaşananları doğru okumak gerekiyor. Ülkemize doğru hizmet etme noktasında bu konferansları önemli buluyoruz” dedi.