Gündem

Kırşehir’de FETÖ operasyonu: Gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi

Abone Ol

15 Temmuz 2016 gecesi 249 şehit, 2196 vatandaşımızı şehit eden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Kırşehir’de alçak terör örgütüne yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 kişi, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Kırşehir’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen, üniversite öğrencileri M.S. ve S.Ş. ile ebe T.K.K, ev kadını N.K. ve M.V. adliyeye getirildi.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün düzenlenen operasyonda örgüt üyesi ve örgütle bağlantıları olduğu iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.