Dünya

İsrail'in Gazze'de düzenlediği saldırılarda 6 kişi yaşamını yitirdi

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği saldırılarda 6 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Abone Ol

Soykırımcı İsrail, Gazze'de düzenlediği saldırıları aralıksız sürdürüyor.

El-Ehli Baptist Hastanesi'nden alınan bilgiye göre, Gazze'deki Şabiye Kavşağı yakınında bir binaya düzenlenen saldırıda 3 kişi yaşamını yitirdi.

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Gazze'nin kuzeyinde yer alan Kemal Advan Hastanesi yakınında bombalanan bir evin enkazından 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

Hastane kaynakları, İsrail ordusunun Gazze'nin orta kesimlerinde bulunan Nusayrat Mülteci Kampı'nda bir eve düzenlediği saldırıda Muhammed İsmet Şahin isimli bir Filistinlinin öldüğünü kaydetti.

Görgü Tanıkları ve Diğer Saldırılar

Görgü tanıkları, İsrail'e ait savaş uçaklarının Nusayrat'ın kuzeyindeki Cedid Mülteci Kampı'nda bir evi bombaladığını ve bu saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığını ifade etti. Ayrıca, El-Cela Caddesi'nde bir eve yapılan saldırıda da birçok kişi yaralanırken, Deyr el-Belah kentinin Meşaile bölgesinde bir başka evi bombalama gerçekleştirildi.