Gündem

İP’e “Kripto Abla” sorusu!

Abone Ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İP’in para kaynağını sorgulayan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye “İktidar şakşakçısı” diyerek hakaret eden İP Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’a çok sert cevap verdi. İP milletvekiline “Fahnettin Kokuşmuş” şeklinde hitap eden Yalçın, muhatabı için “Bir siyasetçi köçeği” yorumunda bulundu. Yalçın, Devlet Bahçeli’nin Erdoğan ile birlikte verdiği beka mücadelesinden rahatsız olan Yokuş’a Akşener’in ilişkilerini hatırlattı.

PENSİLVANYA PAPAZINI UNUTTUNUZ MU?

FETÖ’nün umudu olan Akşener, PKK’nın siyasi ayağı HDP’yi de aklamaya çalıştığını dile getiren Yalçın, İP’liYokuş’a şu soruları yöneltti:

“Bunların “Kripto Abla”sı değil miydi, 24 Haziran öncesinde PKK’nın siyasi temsilcisi Selahattin Demirtaş’a özgürlük çağrısında bulunan, onu “Kürt siyasi hareketinin temsilcisi” diye nitelendirerek suç işleyen? FETÖ’nün kara kutusu ve azılı MHP düşmanı firarı Emre Uslu’nun ta 2015’te “Bizim cumhurbaşkanı adayımız meral Akşener!” diye ilan ettiğini, daha sonra da bunu tekrarlayarak “Umudumuz Meral Akşener” dediğini nasıl hazmediyor, nerenize sığdırıyorsunuz? 2016’da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezinin bilgisayarlarında MHP’ye yönelik kaset komplolarına ait ham görüntüler ele geçirilirken Pensilvanya papazının “Kripto Abla” için verdiği “Onu koruyun” talimatına da ulaşıldığını unuttunuz mu yoksa?”