Oyun

GeForce Now kütüphanesine 10 yeni oyun ekleniyor: İşte Ekim 2024 listesi

GeForce Now by Game+, bulut tabanlı oyun hizmeti sunmaya devam ederken, her hafta yeni oyunlar eklemeyi sürdürüyor. Bu hafta, platforma eklenen oyunlar arasında Assassin’s Creed Mirage ve South Park: The Fractured But Whole gibi popüler yapımlar dikkat çekiyor.

Abone Ol

Ufuk Coşkun – Diriliş Postası

Nvidia’nın resmi açıklamasına göre, ekim ayı ortasında bu oyunlara ek olarak MechWarrior 5: Clans ve A Quiet Place: The Road Ahead gibi heyecan verici yeni oyunlar da GeForce Now kütüphanesine dahil ediliyor.

 GeForce Now'a eklenen oyunlar

İşte bu hafta GeForce Now’a eklenen ve bulut üzerinden oynanabilir hale gelen 10 yeni oyun:

- Neva (Steam, 15 Ekim)

- MechWarrior 5: Clans (Steam, Xbox, PC Game Pass, 16 Ekim)

- A Quiet Place: The Road Ahead (Steam, 17 Ekim)

- Assassin’s Creed Mirage (Steam, 17 Ekim)

- Artisan TD (Steam)

- ASKA (Steam)

- Dungeon Tycoon (Steam)

- South Park: The Fractured But Whole (PC Game Pass, 16 Ekim)

- Spirit City: Lofi Sessions (Steam)

- Star Trucker (Xbox, Game Pass)

Bu oyunlar, platforma dahil edilerek kullanıcıların erişimine açıldı ve bulut teknolojisi ile cihaz bağımsız bir oyun deneyimi sunuyor. GeForce Now ayrıca, halihazırda 2.000’den fazla oyuna destek sunarak genişleyen oyun kütüphanesiyle dikkat çekiyor.

GeForce Now fiyatlandırma ve abonelik paketleri

Türkiye’de GeForce Now by Game+ hizmeti, ücretsiz (1 saatlik tekrarlanabilir oturumlarla) veya aylık 340 TL ücretle sunuluyor. Ayrıca Premium paketlerde %50 indirim fırsatı da sunuluyor. Paket seçenekleri şu şekilde:

- 3 Aylık Premium Paket: 399 TL (İndirimli fiyat)

- 6 Aylık Premium Paket: 1.580 TL

- 12 Aylık Premium Paket: 2.880 TL

GeForce Now’ın Deneme Paketi ve Aylık Gündüz Paketi gibi farklı süreli Premium seçenekleri de mevcut.

 GeForce NOW Ultimate ile Dragon Age: The Veilguard ücretsiz

Nvidia’nın açıklamasına göre, altı aylık GeForce NOW Ultimate paketini satın alan kullanıcılara, BioWare tarafından geliştirilen yeni RPG oyunu Dragon Age: The Veilguard ücretsiz olarak sunulacak. Ancak şu an için Ultimate aboneliği Türkiye’de kullanılamıyor.

GeForce Now hizmeti, sunduğu oyun seçenekleri ve esnek fiyatlandırma paketleri ile oyun severler için cazip bir seçenek olmaya devam ediyor. Özellikle bulut tabanlı oyun oynama imkanı sayesinde cihaz sınırlamaları olmaksızın kullanıcılar, en yeni oyunları deneyimleyebiliyor.