Yerel Haber

Elazığ'da düğün töreni Filistin bayrağıyla süslenerek destek mesajı verildi

Elazığ’da evlenen Zeynep Avcı ve Muhammed Nur Dalokay, düğünlerinde Filistin halkına destek vermek amacıyla gelin arabalarını Filistin bayrağı ve renkleriyle süsledi. Gelin arabasında "Nehirden Denize Özgür Filistin" ve "Şehit Lider İsmail Heniyye'ye Selam Olsun" yazıları dikkat çekti.

Abone Ol

Elazığ’da düğün yapan bir çift, gelin arabasını Filistin bayrağı ve renkleriyle süsleyerek Filistin halkına destek verdi. Zeynep Avcı ve Muhammed Nur Dalokay, düğünlerinde Filistin’e olan desteklerini farklı bir şekilde ifade etmek istediler. Gelin arabasına Filistin bayrağı asıldı ve aracın ön ve arka kısmına "Nehirden Denize Özgür Filistin" ve "Şehit Lider İsmail Heniyye'ye Selam Olsun" yazıları yerleştirildi.

Damat Muhammed Nur Dalokay, bu özel günlerinde Filistinli kardeşlerini unutmamak için böyle bir düzenleme yaptıklarını belirtti. Damat, İsrail'in saldırıları sonucu yaşamını yitirenlerin acısını hissettiklerini ve Filistin halkının özgürlüğü için desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Düğün salonuna da İsmail Heniyye'nin posteri asıldı ve düğüne, Filistin bayrağı ve "Hepimiz Filistinliyiz" yazılı bir atkı takan damat, bu şekilde Filistin’e olan bağlılıklarını vurguladı.