Gündem

Devleti “terörist” gören milletvekili

Abone Ol

Bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin 24 Haziran Seçimleri’nde ‘aday‘ gösterip milletvekili yaptığı Ahmet Şık’ın geçmişte paylaştığı mesajlar ortaya çıktı. “Devletiniz teröristtir” diyen Şık, devletten yüklü miktarda maaş alacak.

‘DOLGUN MAAŞI’ VAR

Milletin çocukları vatanı müdafaa etme mücadelesinde canını verirken; devleti ‘terörist‘ gösteren HDP Milletvekili, milletin ödediği vergilerden maaş alacak. Kandil’in arkasında durduğu HDP Grubu’nda bir koltuğu olan Şık’ın 17 bin 291 Lira‘lık vekil maaşını, ‘terörist‘ olarak gördüğü devletten nasıl alacağı merak ediliyor.

ŞIK’IN VEKİL HAKLARI

CHP’lilerin verdiği emanet oylarla parlamento sıralarında yer bulan HDP’nin milletvekili Ahmet Şık, Kandil’de bölücü terör örgütü PKK’nın teröristbaşları ile de görüşmüştü. FETÖ’den hüküm giydikten sonra cezaevinden çıkan Şık, PKK’ya yönelik terör ile mücadele operasyonlar için “Devletiniz teröristtir” diye küstah paylaşım yapmıştı. Aynı Ahmet Şık’ın dolgun maaşı dışında, milletvekili olarak yararlanacağı diğer haklar ise saymakla bitmiyor.

Haber Merkezi