Gündem

Dengesizliğin tahribatı

Abone Ol

– Neşat Ergül –

Türkiye’nin önünü kesmek isteyen emperyalist akıllar ortaya çıkardıkları kumpaslarla siyaseti, sosyal hayatı sekteye uğratacak eylemlere girişiyor. Magazin medyası için biçilmiş kaftan olan bu eylemler servis edilerek ayyuka çıkarılıyor.

İşte, bilip bilmeyenlerin yorumları ve hemen tepkilerle sosyal medya devreye sokularak, bir kaos varmış gibi hemen algı operasyonlarına geçiliyor. Neredeyse kıyamet koparılıyor. Ne söylenmeli, akıl sağlığı yerinde olmayan insanların eylemlerini sanki gerçekten habermiş gibi servis yapmanın habercilik, neresinde?

Gerçek ise Türkiye, atlattığı badirelerden ders alarak, umutla yarınlarına ve yeni nesillerine bir gelecek, huzur ortamı inşa etmek peşinde. Her alanda milli ve yerli adımlar atarak, Müslüman coğrafyasını Batılı emperyalistlerin hegemonyasından kurtarmak isteyen Türkiye’nin önü, kaoslar, kumpaslar, algı operasyonlarıyla kesilmek isteniyor.

Kâh FETÖ, PKK, DAEŞ veya diğer terör örgütlerin eylemleriyle beyinleri meşgul edilerek ve istikbal yolunda attığı adımlar unutturulup, algı operasyonlarıyla millet yönlendirilmeye çalışılıyor.

Hiç şüphe yok ki, daha önce Fadime Şahin gibi algı operasyonlarına şahit olan Türkiye’de şimdilerde ortaya çıkan Safiye İnci gibi örnekler bitmeyecek. Kaos peşinde olanların, Fadime Şahin ve Safiye İnci oyunları nasipse akamete uğratılacak. Türkiye bu saldırıları atlatıp yoluna devam edecek. Geçmişte olduğu gibi bu algı operasyonlarına millet kanmayacaktır.

Ne olduğu belli olmayan dengesizliğin büyütülerek servis edilmesi, algı operasyonlarını kullanmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmektedir. Bu tür oyunların ve kaos planlarının gündemde tutulması, Türkiye üzerindeki hain emellerini gerçekleştirme peşindeki emperyalist akılların işine gelmektedir

Safiye İnci hakkında hukuk gereğini yapacaktır. Dava açılır ve akli dengesi yerinde mi diye Adli Tıp Kurumu’nda müşahede altına alınır. “Akli dengesi yerinde değil” denilerek rapor verilmesi halinde herhangi bir cezaya çarptırılmayacak ve ortalığı bulandırmasıyla kalacaktır.

Hal böyle iken, sebep olunan tahribatın sorumlusu kim olacaktır ve bu tahribatın giderilmesi ne kadar süre alacaktır? Değerlerimiz üzerinden oynanmak istenen oyunların farkında olarak biraz hassasiyet gösterelim. Karşımıza çıkan her toplumsal gelişmeyi, akıllıca her yönüyle ele alarak, tepkimizi ona göre koyalım.

Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızı, kaos planları, algı operasyonlarından kurtarabilmek adına, milli ve manevi değerlerimizle besleyelim.

– Neşat Ergül –