Eğitim

BİLSEM mülakat sonuçları açıkladı mı? 2024 kayıtları ne zaman?

Geçtiğimiz günlerde sınavı yapılan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) sınav sonuçları 31 Temmuz'da açıklanacaktı. Ancak Beklenen açıklama gelmeyince gözler BİLSEM'İN sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağına sorusu gündeme gelmişti. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. Peki, BİLSEM mülakat sonuçları açıkladı mı? 2024 kayıtları ne zaman?

Abone Ol

Tuğçe Huy - Diriliş Postası 

BİLSEM mülakat sonuçları açıkladı mı? 2024 kayıtları ne zaman? 2024 BİLSEM mülakat sonuçları için gözler MEB'e çevrildi. Önceki sınav sonucu açıklama tarihinin ertelenmesi üzerine pek çok vatandaş arama motorlarından BİLSEM'in sınav sonuçlarının ne zaman açıklana dair bir dizi araştırma yapmaya başladı. Sorunun cevabı ise haberin detaylarında...

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLADI MI?

31 Temmuz’da açıklanması beklenen BİLSEM sonuçları MEB’den yapılan resmi açıklamada bu hafta içinde erişime açılabileceği tahmin ediliyor.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULA

2024 KAYITLARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; Bilim ve sanat merkezlerine kayıt yaptıracak öğrencilerimiz 12-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında örgün eğitim kurumlarının bağlı olduğu il/ilçelerin sorumluluk alanında yer alan bilim ve sanat merkezlerine kayıtlarını yaptırabilecektir.

Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında yapılan değerlendirme sonuçlarına ilişkin itirazlar 12-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında öğrenci velileri tarafından https://eitiraz.meb.gov.tr adresinde yer alan e-İtiraz Modülü üzerinden yapılacaktır.