Gündem

Batı’nın kombineli çarkçıları!

Abone Ol

NATO’nun M. Kemal ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldığı alçak tatbikatı kınayan CHP, 3 gün sonra alışılmış şekilde söylem değiştirdi. CHP Grup Başkanvekili Altay, NATO’daki rezalete “Tiyatro” diyerek aklın sınırlarını zorladı, kabullenmedikleri Erdoğan’ın NATO’yu yönettiğini iddia etti.

Millet tarafından püskürtülen FETÖ’nün 15 Temmuz işgal girişimini, ABD’nin sözde büyükelçisi John Bass ile görüşene kadar “Kınayan” görüşmeden sonra ise talimatla “Kontrollü darbe” safsatasını uyduran CHP, yine şaşırtmadı. NATO’nun Norveç’teki savaş tatbikatında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mustafa Kemal’in resimlerinin düşman panosunda gösterilmesini kınayan, en sert tepkinin verilmesini isteyen CHP bir kez daha çark etti. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, NATO’daki Erdoğan ve Mustafa Kemal düşmanlığı sahiplenecek açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem yıprandığını hem de NATO’yu yönettiğini iddia ederek komik duruma düşen Altay, Türkiye’nin değerlerinin hedef alınmasını “Tezgah” şeklinde yorumlayarak, şu alçak sözleri sarf etti:

“NATO’yu Erdoğan yönetiyor”

“Bu olayın özürle geçiştirilmesi ve kapanması halinde aklımıza şu gelir: Acaba yıpranmış, tükenmiş Erdoğan’a bir can suyu mu lazımdı da böyle NATO tarihinde görülmemiş bir olayla karşılaştık. Bu işi yapan teknisyen, teknikerlerin durumlarının, ilişkilerinin açıklanması lazım. Erdoğan, her sıkıştığında bir uluslararası komplo, tezgahla baş başayım diyerek milleten güven tazeleceğini düşünüyorsa yanılgı içindedir. Erdoğan, özür dilediler, mesele bitti diyorsa, bu işin peşini Türkiye Cumhuriyeti olarak bırakıyorsak bu bir tezgahtır. Değilse bu teknisyenlerin, sicilinin, ilişkilerinin açıklanması lazım.”

Altay’ın sözlerinin ardından sürekli şekilde Türkiye’nin bekasını ilgilendiren meselelere “Tiyatro” diyen CHP’lilerin, çarpıtma talimatını kimden aldığı merak konusu oldu.