Gündem

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu artık siyasetin konusu değildir

Abone Ol

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, İstanbul’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiren Mahir Ünal, Kılıçdaroğlu’nun siyasetin gündemini meşgul ettiğini söyledi. Bu durumdan rahatsız olduklarını dile getiren Ünal, “Biz Türkiye’de gençlerimizin umutlarıyla ve Türkiye’nin yapması gereken politikalara enerjimizi odaklamak istiyoruz. Biz gündemin Kılıçdaroğlu’nun yalanları, hakaretleri ve iftiraları tarafından rehin alınmasını istemiyoruz. Bu durum Türkiye’yi yolundan alıkoymaktadır. Biz buna izin vermeyeceğiz.” diye konuştu.

ABD’Lİ RAHİP BRUNSON’UN TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK

FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla 35 yıla kadar hapis cezası istenilen Papaz Brunson’un tutukluluk halinin devamına ilişkin konuşan Ünal, “Amerika’nın yargısı yargı da Türkiye’deki hukuk sisteminin kararını yok efendim şöyle değildir böyledir demek doğru değil.” dedi.

BEDELLİ ASKERLİK

AK Parti Sözcüsü Ünal, bedelli askerlikle ilgili düzenlemeye ilişkin, “Cumhurbaşkanımız seçimler öncesinde bedelli konusunun öncelikli gündemimiz olacağını ifade etmişti. Bir kanun teklif olarak TBMM’ye iletilecek.” ifadesini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NUN YALANLARI TÜRK YARGISINA ÇARPTI

Ünal, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup başkanvekilliğinden bugüne kadar yalanları her defasında gitti Türk yargısına çarptı. Cumhurbaşkanımızın avukatı Kılıçdaroğlu’nun iftiralarıyla ilgili gerekli şikayetleri bulundu ve bir süreç başladı.” şeklinde konuştu.