Gündem

“AB’nin çöküşü; İslamofobi ve Türkiyefobi”

Abone Ol

15 Temmuz’da Türkiye’nin işgal girişiminde Fetullahçı teröristlerin yanında duran, şehitlere taziye mesajı bile vermeyip, tutuklanan teröristleri için medya, diplomasi ve ekonomik olarak Türkiye’ye saldıran terör destekçisi Haçlı Avrupa’nın Parlamentosu 24 Kasım’da Türkiye ile müzakerelerin durdurulması kararını alarak, skandala imza atmıştı. Bu bağlamda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AP’nin küstah tavrına sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Bakan Bozdağ, AP’nin amacının teröristlere güven verip, Türkiye’nin mücadelesini baltalamayı hedeflediğini, Avrupa’nın faşistlere teslim olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

Teröristlerin sığınağı

“Bu kararıyla Avrupa Parlamentosu, PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri dahil bütün Türkiye düşmanlarını sevindirmiştir. Ayrıca bu karar, PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleriyle etkin mücadele yapan Türkiye’ye fren, bu ve diğer terör örgütlerine destek kararıdır. Avrupa Parlamentosu ırkçılığa, ayrımcılığa,İslamofobiye,Türkiyefobiye, Türkiye düşmanlığına, çapsız ve vizyonsuz siyasete teslim olmuştur.AB, Türkiye düşmanlarının,Türkiye’ye ihanet edenlerin, Türkiye’de terör eylemi yapan terör örgütlerinin ve teröristlerin sığınağı olmuştur.”

Siz küçük düşersiniz

Bozdağ, AP’nin terör karargahı olmaktan vazgeçip, İslam ve Türk düşmanı zihniyetten arınmaktan başka yolunun olmadığını dile getirerek, “AB, terör örgütlerinin,Türkiye düşmanlarının ve önyargıların sözcülüğünden vazgeçmeli, Türkiye ile adil ve objektif işbirliğine dönmelidir. AB ülkeleri, ayrımcılık, ırkçılık, İslamofobi ve Türkiyefobiye teslim olmuş çapsız siyasi aktörlerden kurtulamazsa, AB’nin geleceği yok olur. Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararı, Türkiye’ye zarar vermez, Türkiye’nin büyüklüğüne ve Türk milletinin asaletine gölge düşürmez” diye konuştu.