Gündem

7 düveli dize getirdik

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, binlerce vatansever tarafından Ankara Esenboğa Havalamanı’nda karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tamamlanan referandum süreci ve önümüzdeki döneme yönelik önemli mesajlar verdi. Milletin Büyük Türkiye yolunu açtığını, bunu da haçlılara karşı yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete hizmet için daha fazla çalışacaklarını dile getirerek, şunları söyledi:

SADECE RÜKUDA EĞİLİRİZ

“Bundan sonra çok daha gayretli, çok daha hızlı olarak 2019 Kasım’ına yürüyeceğiz. Şunu söyleyeyim, yapacağımız çok işimiz var.

Hepimiz bunun farkındayız. Dışarıdan Haçlı zihniyeti bize saldırdı, içeriden uşaklarıyla saldırdılar. Fakat biz durduk, biz sadece mevlamızın huzurunda rükuda ve secdede eğiliriz. Önümüzde atacağımız, çok çok önemli adımlar var.

Bu bir ülkenin maddi noktadaki altyapı, üstyapı yatırımlarına yönelik bir de insanımıza yönelik. İnsanımıza yönelik olan yatırımlarda özellikle eğitim işin başını çekiyor, ahlâk ve maneviyat işin başını çekiyor.”

2019’A HAZIRLANIN

16 Nisan’ın bir işaret fişeği olduğunu vurgulayan Erdoğan, bu zaferde Güneydoğu’nun önemli bir rol oynadığını dile getirerek, “Elhamdüllillah gece Doğu ve Güneydoğu’yu inceledim. Devran değişti. Şimdi daha iyi olacak. Fakat Kasım 2019’u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı Mart 2019’a ve Kasım 2019’a. Zaferler bizi sarhoş etmeyecek. İnşallah daha iyi olacak” diye konuştu.

EYÜP’TE ŞÜKÜR NAMAZI

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sabah saatlerinde önce 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümünün 24. yılına ilişkin olarak düzenlenen törene katıldı.

Erdoğan, daha sonra ise darbecilerin idam ettiği milletin ilk adamı Menderes ve hocası Necmettin Erbakan’ın kabirlerine giderek dua etti.

Daha sonra Eyüp Camii’nde namaz kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada “Öze dönüş” olarak yorumlanan iki ziyaret gerçekleştirdi.

Erdoğan, İstanbul’un fatihi Sultan 2. Mehmed Han’ın kabri başında Kuran-ı Kerim okudu, ardından ise ilk Türk halife Yavuz Sultan Selim türbesinde dua etti. Erdoğan, ayrıca FETÖ elebaşının çaldırmaya çalıştığı, tamir edilen kaftanı inceledi.