15 Temmuz 2016’da akla ziyan bir darbe kalkışmasına şahit olduk. Yaşananlar bir kâbustu. Ancak asıl kâbusu bu darbeye katılanların kimlikleri ortaya çıkmaya başlayınca ve  darbe karşısında bazı kesimlerin adice söylemlerini sosyal medyada paylaşmaya başlamasından sonra yaşamaya başladık. Büyük bir darbe kalkışması yaşanmıştı, ilk gece olayın vahametini pek de kavrayamadık. Sabah saatlerinden sonra ise ne büyük bir felaketin eşiğinden döndüğümüzü kavramaya başladık.

Kendi milletine gözü dönmüşçesine saldıran erinden generaline üniforma giymiş terörist çetesi… 

Benim paramla, benim memleketimde, benim almış olduğum silahlarla bana saldıran, beni öldüren, beni tanklarla ezen, uçaklarla bombalayan aşağılık yaratıklar… Bunların hiçbirisi TSK’nin askeri değildir, kesinlikle Türk milletini temsil edemez!..

Bütün bu vahim duruma rağmen kahraman milletimiz, eşsiz bir mücadele örneği sergiledi. Bu darbeci yaratıklara büyük bir darbe vurarak şanlı tarihimizde altın bir sayfa daha açtı. Bizim hiçbir millete benzemediğimizi, zor zamanlarda ayrılığı gayrılığı, fikir farklarını bir kenara bırakarak nasıl da birlik olup yekvücut olduğumuzu tüm dünyaya gösterdi. Kahraman Türk milleti için ne kadar övgü cümleleri kurarsak kuralım az gelir.

Ancak ekseriyeti kahraman olan bu necip milletin içinde de tabii ki kendini bilmez, hain ruhlu, tasması başka güçlerin elinde olanlar var.

Askeriyenin içindeki rütbelilerin beşte birine yakın kısmının darbe kalkışmasına bir şekilde bulaşmış olması, adalet kurumlarında adaleti sağlamakla yükümlü olanlardan binlercesinin Pensilvanya’nın emir eri gibi hareket etmesi, devlet kurumlarında çalışıp milletin vergilerinden maaşını alanların başka mihrakların memuru olması, bürokraside yuvalanmış hainlerin kendi devletine değil de kökü dışarıda olan paralel yapıya bağlı olması, devletin üst düzey yöneticilerinin en yakınlarının Haşhaşi olması… Bunlar, moralimizi bozsa da umudumuzu koruyoruz… Bu Haşhaşi yapılanmadan kurtulacağız en kısa zamanda inşallah…

Darbenin ilk saatlerinde darbenin başarıya ulaştığı veya ulaşacağı sevinciyle paylaşımlar yapan hain ruhlu aşağılıklar…

Darbenin Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlık yolunu açmak ortaya koyduğu bir tiyatro olduğunu söyleyen akıl ve vicdan fukarası mahlûklar…

Darbede şehit olan yüzlerce vatandaşımızı değil de darbe kalkışmasında rol aldığı için halkın öfkesinden nasibini alan birkaç eri gündeme getirip darbe savunuculuğuna geçen omurgasız sürüngenler…

Bundan sonra sıra size gelecek inşallah… Devlet kurumlarında yuvalanmış tüm hainler, destekçileri gözlerinin yaşına bakılmadan ayıklanıp yerlerine vatansever insanlar yerleştirilmelidir.

Hain darbe kalkışmasında devletinin yanında olmayıp da fırsat kollayan ve darbenin başarılı olması için çalışan tüm şirketler, televizyonlar, gazeteler, kurumlar tarihin çöplüğüne yollanmalıdır. Gazeteci ve televizyoncu kılıklı darbeciler de bir daha çıkamamak üzere kodese tıkılmalıdır.

Darbe girişimine “tiyatro” diyen hainlere “ömür boyu hapis”  rolü verilmeli; rolünü gerçekçi oynamayan denyolar da idam edilmeli ki bu milletin yüreği soğusun!..

Paralelci hainlerin; gazeteci, sanatçı, artist kılıklı bazı darbeci parazitlerin köküne kibrit suyu döküp OHA demek için OHAL ilan edilmiş olmasını ise çok isabetli bulduğumu da ifade etmeden geçemeyeceğim…

Rabbim, bu şer görünen durumdan hayır sonuç çıkarabilmeyi, arınıp temizlenebilmeyi milletimize ve devletimize nasip eylesin!..