Galatasaray’ın bu sezon kuşkusuz en iyi futbolcularında biri; Rodrigues. Dün akşamki karşılaşmada resmen takımını sırtında taşıdı. 2 gol atarak, küçücük adam adeta devleşti.

Gün geçtikçe “Altın” gibi değerlenen Rodrigues’in kaderi N’Diaye gibi olmamalı! Bence bu futbolcu Galatasaray’da uzun yıllar forma giymeli.

Futbolda ne olacağı hiçbir zaman garanti değildir ama Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk şarkılarını söylemeye şimdiden başladı. Sezonun bitmesine sadece 2 hafta kaldı. Artık 2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray diyebiliriz.

DONK’UN FARKI!

Sakat olmasına rağmen takımını yalnız bırakmayan ve 90 dakika mücadele eden Donk’u Galatasaray taraftarı bağrına bastı. Donk, Belhanda’nın yokluğunu aratmadı. Şöyle bir geriye baktığımızda forma şansı bulamayan Donk, şimdilerde ise takımının vazgeçilmezi oldu. Eee ne demişler; “Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli.”

Ayrıca, Muslera’yı ve Gomis’i de unutmamak lazım. Yaptığı kritik kurtarışlarla maça damgasına vuran Muslera, takımını şampiyonluğa taşımak için her şeyini ortaya koyuyor.

Gomis ise kaçırdığı penaltılar yüzünden özgüvenini kaybetmiş durumda. Bu takım, bu seviyeye Gomis’in golleriyle geldi. Bunu da unutmamak gerekiyor.

Eminim ki Fatih Terim, Gomis’in özgüvenini yerine getirecektir ve Malatya maçında Fransız golcü tekrar sahneye çıkacaktır…