Çorum’da seyir halindeki bir çekicinin üzerindeki TOGG’u gören Çorum Belediye Başkanı Mehmet Aşgın, çekiciyi durdurarak aracın kime ait olduğunu sordu. Kameraya yansıyan o anlar renkli görüntülere sahne oldu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na makam aracı olarak tahsis edilen TOGG'u Çorum'da çekici üzerinde gören Çorum Belediye Başkanı Mehmet Aşgın, çekiciyi durdurarak, "Kardeşim bu TOGG kimin" diye sordu. Aracın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun olduğunu öğrenen Aşgın'ın çekici ile arasında geçen diyalog ise renkli görüntülere sahne oldu.
Çekiciye, "Çorum ülkesinden geçtiğini, burada vizenin gerekli olduğunun izinsiz geçtiğinin farkında mısın" diye soran Başkan Aşgın, "TOGG, Çorum'a yakışır ama bakanımız güle güle kullansın. İnşallah kısa süre içerisinde Çorum'a da gelir" dedi.
Başkan Aşgın, daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu telefonla arayarak, "Sayın bakanım buradan bir araç geçiyor. Durdurduk, çok güzel bir araç. Bakanımızın Çorum'a bir hediyesi diye önünü kestik. Geç kalırsa bizim yüzümüzden, bilginiz olsun" ifadelerini kullandı.
Çekici üzerindeki TOGG’u gören belediye başkanı önünü kesti, renkli görüntüler ortaya çıktı
Çorum’da seyir halindeki bir çekicinin üzerindeki TOGG’u gören Çorum Belediye Başkanı Mehmet Aşgın, çekiciyi durdurarak aracın kime ait olduğunu sordu. Kameraya yansıyan o anlar renkli görüntülere sahne oldu.
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Trend Haberler
Sarallar’ın Sedat Şahin’e yönelik suikast planı çökertildi!
CEVAP VE DÜZELTME METNİ
Ankara’da şok operasyon: 21 şüpheliden 17’si tutuklandı
Ahbap Derneği bağışlarına ilişkin soruşturmada 5. dalga operasyonu... İşte detayları!
Seferihisar Belediyesi yolsuzluk dosyasında “aşkım”lı para trafiği!
Kimsenin ismine bakılmadı zengine de dokunuldu...
Girne gemi kazası sonrası Akut Stres tepkisi
120 Bin TL'lik Gelin Makyajı ve 'Şımarık' İstekler: Makyöz Mustafa Aktaş Sosyal Medyayı Bir Kez Daha Karıştırdı!
Dengeler mi değişiyor: Şimşek’ten ABD ile ilgili dikkat çeken açıklama
Katar’da Türkçe Öğrenenlerin Sayısındaki Artış İki Ülke İlişkilerine Olumlu Bir Katkı Sağlıyor