Karabük'te inşaat çalışmaları sonrası oluşan çatlak ve yarıkların valilik konutuna doğru ilerlemesi endişe oluştururken, bölgede başlatılan güçlendirme çalışmaları aralıksız sürüyor. Olay, Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bölgede yürütülen inşaat faaliyetlerinin ardından yolda oluşan çatlaklar zamanla genişleyerek derin yarıklara dönüştü.

Yarıkların valilik konutuna doğru ilerlemesi üzerine yetkililer harekete geçerken, bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Muhtemel bir riskin önüne geçmek amacıyla güçlendirme ve dolgu çalışmalarına hız verildi.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun da bulunduğu 7 şüpheli hakimliğe sevk edildi
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun da bulunduğu 7 şüpheli hakimliğe sevk edildi
İçeriği Görüntüle

Öte yandan, çalışmalar kapsamında yol çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Ekipler, çatlak ve yarıkların ilerlemesini durdurmak için kontrollü şekilde müdahalelerini sürdürüyor.

Kaynak: İHA