Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini sosyal medya hesabından duyurdu.
Altun’un açıklamasına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Şubat Salı günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Zelenskiy’i ağırlayacak.
Görüşmelerde, Türkiye ile Ukrayna arasındaki stratejik ortaklık ilişkilerinin tüm yönleriyle ele alınacağı, iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da güçlendirilmesi için atılacak adımların değerlendirileceği belirtildi.
Ziyaret kapsamında ayrıca Ukrayna’daki son gelişmelerin yanı sıra bölgesel ve küresel meseleler hakkında da görüş alışverişinde bulunulacağı ifade edildi.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, davetine icabetle ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecek olan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile 18 Şubat Salı günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüşeceklerdir.
— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) February 17, 2025
Görüşmelerde, Türkiye-Ukrayna stratejik ortaklık…