Ünal, Kılıçdaroğlu’nun terör seviciliği vatanseverlik, milletin iradesini diktatörlük, kaybettiği dokuz seçimi de şaibeli gördüğünün tespitini yaptı.

Ömer Çavdarlı / İstanbul

Kaybettiği 9. Seçimin ardından harekete geçen muhalifleri durdurmak ve toplumu germek için Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden, milli iradeyi sorgulayacak kadar ileri giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin karşısında bir isim var o da AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal. AK Parti’li Ünal, sosyal mesajlarında hem CHP’lilere fena çattı hem de Kılıçdaroğlu’yla ilgili analize imza attı. Kılıçdaroğlu’nun aldığı cevaplar sonrası sinirlerinin bozulduğuna dikkat çeken Ünal, “İçerisinde bulundukları travmayı Cumhurbaşkanımıza saldırarak, ahlaksızlık ve seviyesizlikle aşacaklarını zannediyorlar.Her defasında daha da batıyorlar” dedi. Kaybedilen her seçim şaibeli Ünal, CHP liderindeki tezatları şöyle sıraladı:

“Hakareti zekâ, iftirayı özgürlük, terör seviciliği vatanseverlik, seçimle tecelli eden millet iradesini diktatörlük, devletin anayasal düzenine karşı gelmeyi direnme hakkı, kazanamadığı her seçimi şaibeli, yönetmedikleri her kurumu gayri meşru görüyorlar.”

YERİ TARİHİN ÇÖPLÜĞÜ

FETÖ’nün yalanlarını kendisine siyasi malzeme yapan, PKK terör örgütüne kol kanat geren, DHKP/C’li teröristleri sahiplenen bu yönetime karşı asla sessiz kalmayacağını dile getiren Ünal, “Milletin adamları siyaset tarihimizde Altın harflerle yerini alırken, hiç bir kader anında milletin yanında olmamış, milletin diliyle konuşmamış, dokuz kere millet tarafından reddedilmiş olan Kılıçdaroğlu, siyaset tarihimizin çöplüğünde yerini almıştır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim