Terörsüz Türkiye hedefinde önemli bir eşik daha geride kalıyor. Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu çalışmasını tamamladı. Üye partilerin katkılarıyla ortak bir rapor hazırlandı. Şimdi gözler o raporun içeriğinde.
Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş süreçte önemli bir toplantıya daha başkanlık yapacak. Hazırlanan raporu önce okuyacak, sonra komisyonun oylamasına sunacak. Mutabakatla çıkması beklenen metin olası yasal düzenlemelere dayanak oluşturması amacıyla Meclis Genel Kurulu'na sunulacak. Edinilen bilgiye göre rapor 7 temel bölüm ve 60 sayfadan oluşuyor.
Meclis Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu; akademisyenlerden sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, hukukçulardan kanaat önderlerine toplumun her kesiminden görüş aldı.
Meclis'te temsil edilen 11 siyasi partiden 51 milletvekilinin katıldığı toplantılarda 137 kişi ve kurum dinlendi. Toplantılar boyunca 88 saat çalışıldı, 4 bin 199 sayfa tutanak tutuldu.
Tarihi komisyon son kez toplanacak
Terörsüz Türkiye hedefinde tarihi komisyonun hazırladığı taslak rapor tamamlandı. Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu bugün son kez toplanacak.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Sarallar’ın Sedat Şahin’e yönelik suikast planı çökertildi!
CEVAP VE DÜZELTME METNİ
Ankara’da şok operasyon: 21 şüpheliden 17’si tutuklandı
Ahbap Derneği bağışlarına ilişkin soruşturmada 5. dalga operasyonu... İşte detayları!
Seferihisar Belediyesi yolsuzluk dosyasında “aşkım”lı para trafiği!
Kimsenin ismine bakılmadı zengine de dokunuldu...
Girne gemi kazası sonrası Akut Stres tepkisi
DİKKAT: Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan "aşı" çağrısı!
Üsküdar Belediye Başkan Vekilliği Seçimi Ertelendi: İşte O Sebep!
120 Bin TL'lik Gelin Makyajı ve 'Şımarık' İstekler: Makyöz Mustafa Aktaş Sosyal Medyayı Bir Kez Daha Karıştırdı!




