Sabri İşbilen / Diriliş Postası

15 Haziran’da FETÖ kuryesi Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasını bahane ederek Pensilvanya talimatıyla sözde “adalet” yürüyüşü başlatan 15 Temmuz’daki milli mücadelenin kaçağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, süreç boyunca “Demokrasi, adalet, insan hakları, teröre hayır” gibi sloganlarla yürüyüşün yasal ve zararsız olduğunu göstermeye çalıştı.

DEŞİFRE OLMUŞLARDI

Ancak yürüyüşte DHKP/C sloganların atılması, teröristlerin de bulunması, FETÖ’cülerin sokakları dökülün çağrılarını yapması, diğer yandan PKK’nın siyasi ayağı olan çukur siyasetçisi, bölücü HDP’nin kaos yürüyüşüne katılma kararı Kılıçdaroğlu’nun çabasını boşa çıkardı. Diğer yandan Kılıçdaroğlu’nun teröristler için özgürlük istemesi, FETÖ’cülerin devletten temizlenmesine karşı çıkması ve skandal eylemin Maltepe’de bitmeyeceğini deklare etmesi de takkeyi düşürdü. Aynı zamanda CHP Berlin Ofisi de 6 Temmuz’da İstanbul’da 2. Gezi’nin çıkacağını duyurmuş, 7 Temmuz’da kendilerinin de katılacağını açıklayarak alçak planı deşifre etmişti.

PEYGAMBER’İ ALET ETTİLER

Tüm planı çöken Kılıçdaroğlu ve yandaşları kendilerini aklamak için bu sefer dini ve milli değerleri istismar etmeye başladı. Önce CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Pensilvanya yürüyüşünü haşa yüce Peygamberimizi Hz. Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem’in yürüyüşüne eşdeğer gösterdi.

KLASİK FETÖ TAKTİĞİ

Ardından da dün CHP’liler, 1011 metre Türk Bayrağı açtı. CHP’nin kendilerini masum göstermek için Türk bayrağını istismar etmesi sonrası, binlerce vatandaş “O şanlı bayrağı kullanarak PKK ve FETÖ ile ortaklığınızı örtemezsiniz” tepkisini ortaya koydu. Bu da yetmedi CHP’liler, yıllarca topluma okumaya yasak ettikleri Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’den “Allah adaleti emreder” ayetinin yazılı olduğu pankartla poz verdiler, alenen kendilerini adaletin bekçisi gibi göstermeye çalıştı. Kılıçdaroğlu ve yandaşlarının son hamlesi yarım asırdır kendilerini dindar gösteren, Türk bayrağını istismar eden, Kur’an ayetleri üzerinden mümin göstermeye çalışarak takiye yapan asrın en alçak terör örgütü FETÖ’nün klasik taktiğini andırdı.

CEVAP VER KILIÇDAROĞLU!

Bayrak açma ve Kur’an ayetiyle poz verme taktiğini FETÖ’cülerden mi aldın? Yürüyüşün asıl amacını gizlemek için açtığın bayrağı Kandıra’da buluşacağın, Türkiye’yi birlikte salladığın HDP’li sözde milletvekillerine de tutturabilecek misin? HDP ve FETÖ ile birlikte omuz omuza yürürken terörle mücadeleye nasıl bir destek vereceksin? 15 Temmuz şehitleri için bırak yürümeyi neden tek bir adım bile atmadın? Neden darbecilerden hesap sorulması için mücadele vermedin? Berberoğlu’nun konuşması sizi korkutuyor mu? FETÖ ile bağınız neden sürüyor, sizi tehdit mi ediyorlar? Eğer öyleyse devlet sizin için de onlara hesap soracak kadar adildir…

Editör: TE Bilisim