T3Vakfı, İBB’den yardım aldığı ile ilgili yapılan haberlere ve açıklamalara açtığı iftira davasını kazandığını açıkladı.

GAZETECİ ADAYLARINA BURS

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Vakfımıza yönelik İBB’den yardım aldığımıza dair iftiralar hakkında açtığımız tazminat davalarından biri daha sonuçlandı. Bölge Adliye Mmahkemesinin kesinleşmiş mahkeme kararına göre vakfımıza ödenecek 30 bin TL tazminatı -daha önce açıkladığımız gibi- mesleğini ahlakla icra eden, kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi ümidiyle iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz.” ifadeleri yer aldı.

İFTİRA 41 MİLTON CEZASI 30 BİN LİRA

Dava sonucunu sosyal medya hesabından paylaşan Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, şu açıklamayı yaptı: “Bir kez daha yargı,   T3 Vakfı'mızın İBB'den bir kuruş dahi nakdi veya ayni yardım almadığını tescilledi!

Yalan büyük ama cezası küçük olunca yalanın da iftiranın da önünü almak mümkün olmuyor...

Atılan iftira: ❝41 milyon lira aldılar❞

Cezası 30 bin lira...

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, kurucu ve yöneticileri dışında kimseden bağış, yardım, ayni yardım, nakdi destek vb. kabul etmemektedir. Yürütmekte olduğu faaliyetlerin tamamı kendi bütçesinden karşılanmaktadır."

Editör: Haber Merkezi