UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında Beşiktaş, sahasında Tirana’yı 3-1 mağlup etti.

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"Bizim için avantajlı bir skor oldu"

"Sezonun ilk maçı. İyi çalışan oyuncularımızı 90 dakika içinde göreceğimiz maçtı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Rakip 2 maç oynadı. Onlar da bayağı zorladılar. Fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir ama oyun üstünlüğü bizdeydi. Oyun hakimiyeti iyiydi. Tüm oyuncular elinden gayreti gösterdi, tebrik ediyorum. Seyirci de bizi yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum. Bizim için avantajlı bir skor oldu."

"Hedefimiz 3 kulvarda yarışmak"

"Hedefimiz 3 kulvarda yarışmak, her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiç de değişiklik yapmayabilirdik, 3 tane yaptık. Alacağımız oyuncular, eldeki oyuncular var, rekabette takımın bir parçası olduğunu gösterecek."

"Hepimiz Beşiktaş'ın bir parçasıyız"

"Hepimiz Beşiktaş'ın bir parçasıyız. Güzel bir ortam var. Bunu oyun kalitesi olarak göstermek istiyoruz."

“Semih ve Ege sonradan girip iyi performans gösterdi"

“Semih ve Ege sonradan girdi ve bence ikisi de iyi performans gösterdi. Semih golünü de attı. Onlar oyuna girerken, çıkan oyuncularımız da kötü değildi. Bu döngü bu sene daha fazla karşılaşacağımız bir durum olacak. Güvendiğimiz, beklentimiz olan genç oyuncularımızı hak ettikleri forma ile sahada göreceğiz. Devamlılıklarını gösterecekleri performans belirleyecek”

“Ghezzal’ı en kısa sürede sahada göreceğiz”

“Rachid Ghezzal’ın bugün sahada olmasını isterdim. Şanssızlık yaşadı ve sakatlığı var. Ama şunu söyleyebilirim ki her gün daha da iyiye gidiyor. İnanıyorum ki kısa süre içerisinde gösterdiği çaba ile aramıza dönecektir. Onu tekrar sahada görmek için bekliyoruz”

Editör: Haber Merkezi