İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlkadım ilçesinde M.K. (24) ve F.O. (34) isimli şüphelilerin bulunduğu adrese düzenlenen operasyonda, 221 gram sentetik uyuşturucu ve 3 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. İki şüpheli gözaltına alındı.

Kepez’den çocuklara masal gibi tiyatro gösterisi Kepez’den çocuklara masal gibi tiyatro gösterisi

Ayrıca, Yakakent ilçesinde yapılan bir denetimde K.S. isimli şahsın üzerinde 1 kilo 225 gram sentetik uyuşturucu bulundu.

Operasyonlar sırasında, "TCK 191" maddesi kapsamında aranan ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. (44) ile "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis ve 8 bin 320 lira para cezası bulunan Z.A. (30) yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Ekiplerin gün boyunca yürüttüğü çalışmalar sonucunda toplam 505 adet sentetik ecza ele geçirilmiş oldu.

Kaynak: AA