Erhan Uğurlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mental yorgunluk var diyerek İl ve İlçe teşkilatlarını değişime götürme sinyalini verirken diğer yandan da yıpranmamış dava ehli teşkilat adamlarıyla devam etmek istiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok önemsediği İller arasında olan Van sıkça hükümet destekli projelerle hızla büyüyen ve gelişen bir bölge ilidir. Van Büyükşehir olmasıyla beraber Tuşba İlçe başkanı olan Naif Şabu kısa sürede birbirinden zorlu seçimlere girerek siyasi bilgi ve tecrübesiyle her seçimden zaferle ayrılmış. Tuşba halkının sevgine mazhar olan Şabu’yu Ak partiye hizmete devamı için halk böyle bir dava adamını kaybetmek istemiyor.

Halkın yoğun sevgidine karşı bir açıklama yapan Şabu ’’Şahsım ve ailem olarak hiçbir beklentilerinin olmadığını, yıllardan beridir hep  terör belasında ezilmiş Van halkına ve Ak parti davasına hizmet etmek istediğini söyledi. 2002’de Ak partinin kurulmasıyla beraber çeşitli ana kademelerde görev yaparak bugüne kadar dik dik durduk. Baskı ve zulümlere rağmen hiçbir zaman davamdan vazgeçmedim. Bundan sonrada çizgimizi bozmadan Ak parti çatısı altında hizmetlerimi sürdürmek istiyorum. Ak parti adına Tuşba İlçesinde seçim süreçlerinde FETÖ’cü hainlerin etkili dönemlerinde bile meydanları boş bırakmayarak diğer siyasi rakiplerimize karşı hep galip geldik. Kimseye boğun eğmedik eğmeyeceğizde. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Tuşba İlçe başkanı ŞABU “Ak parinin teşkilat kadrolarının değişim sürecini bir bayrak yarışı olarak yorumlarken ‘’Halka hizmet Hakka hizmet” şiarıyla hizmetlerimizi sürdürüyoruz’’ dedi.

Editör: TE Bilisim