LEVENT GÜLTEKİN

Süper Lig’e iyi bir giriş yapmasına rağmen özellikle son 4 haftada oynanan futbol ve alınan sonuçlardan sonra hem camianın hem de taraftarların güvenini kaybeden Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink yeniden altyapıya gönderiliyor.

Önceki gün oynanan Fenerbahçe maçında rakip ceza sahasına bile giremeyen Galatasaray, taraflı tarafsız tüm futbolseverleri hayretler içerisinde bırakırken, Hollandalı teknik adamın sahaya sürdüğü 11 ve yaptığı oyuncu değişiklikleri kendisine güvenenlerin de sabrını taşırdı. Yaz ayı transfer sezonundan beri sürekli Riekerink’e destek veren yönetimin, alınan başarısız sonuçlardan sonra yeni hoca arayışlarına girdiği ve Sportif AŞ yöneticilerinin teknik direktör Cihat Arslan’la görüştüğü belirtildi.

“KENDİ EVLADIMIZ” OPERASYONU

Jan Olde Riekerink’i altyapıya göndermeye hazırlanan Cim Bom’un 46 yaşındaki eski Galatasaraylı futbolcu Cihat Arslan’la prensipte anlaştığı, sarı-kırmızılı kulübün deneyimli çalıştırıcıya 750 ila 1 milyon avro civarında bir para ödeneceği ifade edildi.

Daha önce Cesare Prandelli ile ilişkisini kesen Galatasaray, yine kendi camiasının içerisinden çıkan Hamza Hamzaoğlu ile el sıkışmış, Hamzaoğlu yönetimindeki Galatasaray sezonu 3 kupayla kapatmıştı. Cihat Arslan hamlesi nihayete erdiğinde sarı-kırmızılı kulüp ikinci “kendi evladımız” operasyonunu da gerçekleştirmiş olacak.

AKHİSAR’DAN AYRILIŞI FETÖ’YLE İLGİLİ DEĞİL

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında adı örgütle anılan ve Akhisar Belediyespor’un bu yüzden ilişkisini kestiği iddia edilen Cihat Arslan’ın aslında FETÖ ile bağlantısının olmadığı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ile, Özer Hurmacı konusunda büyük bir anlaşmazlığa düştüğü için kulübe veda ettiği öğrenildi. “Özer’e verilen yıllık ücret çok fazla, bu para takım içi dengeleri bozar” diyen Cihat Arslan, Hüseyin Eryüksel’i ikna edemezken, ikilinin büyük bir görüş ayrılığı yaşadığı, Özer’in imza atmasından sonra Cihat Arslan’ın Ege temsilcisiyle yollarını ayırdığı anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim