Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı açılış töreninde konuştu.

Yürütülen kararlı operasyonlarla PKK belasının bitmeye yakın olduğunu belirten Bakan Özhaseki, kanser gibi adeta milletin bütün hücrelerine işleyen FETÖ belasını da söküp attıklarını ifade etti. Özhaseki, Batı’nın kukla terör örgütü DAEŞ’in de temizlendiğini, örgüt ile ne büyük mücadeleyi Türkiye’nin verdiğini söyledi.

Fransa’ya eleştiri: Bu nasıl sözdür?

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un “SDG ile Türkiye arasında arabulucu olma istiyoruz” açıklamasına tepki gösteren Bakan Özhaseki, “Ne demek ya? Türkiye Cumhuriyeti’nin meşru güçleriyle, dağdaki eşkıyalar arasında hakemlik yapacaklarmış. Ne demektir ya? Bu nasıl bir sözdür böyle? Bunu yapabilmek sizin ne haddinize ne de size düşen bir iş. Siz olsa olsa el altından kalleşçe dışarıya birtakım yardımlarda bulunursunuz. Sonra gidip biz o katilleri vurduğumuzda ağıtlar okursunuz. Başka elinizden bir şey gelmez sizin.” ifadelerini kullandı.

Batı’ya rağmen Türkiye’de işler iyi gidiyor

Batı ülkelerinin, Türkiye’nin sadece terörle mücadelesine engel olmaya çalışmadıklarını, ekonomik olarak da darbe vurmak istediklerini belirten Özhaseki, buna rağmen Türkiye’de işlerin iyi gittiğini belirtti.

“PKK’lı belediyelere el konuluyor, CHP ağlamaya başlıyor”

Batı ülkelerinin tüm engellemelerine rağmen Türkiye’nin iyi işler yapmaya devam ettiğini belirten Bakan Özhaseki, şunları söyledi:

“Yurt dışındaki bu tavrı anlıyoruz aslında. Onlardan merhamet beklediğimiz, iyilik dileklerini beklediğimiz yok ama anlayamadığımız şey, içimizdeki gafillerin, cahillerin bunlara destek vermeleri. Bakın şimdi PKK’lı belediyelere el konuluyor. Bizim ana muhalefet içeriden ağlamaya başlıyor. ‘Niye el koyuyorsunuz?’ diye. Devletten aldıkları parayı olduğu gibi dağa götürmek için çırpınıyorlar. Yatırım bütçeleri neredeyse sıfır. Öz kaynaklarında bir şey yok. PKK’nın Türkiye’deki lojistik üssü gibi davranıyorlar. Bunlara el konulduğu zaman bizim ana muhalefet ağlıyor. Sizlere ne oluyor, siz niye ağlıyorsunuz. FETÖ’nün her türlü yayın organına el konuluyor. Kapıda gösteri yapanlar bizim ana muhalefetin milletvekilleri. Sonra parti binalarını açıp, FETÖ’den mağdur olanlar bize gelsin. Ne yapacaksınız siz? Ne yapabilirsiniz siz.”

Başbakan Yıldırım: Türkiye teröristlerle el sıkışmaz, köklerini kazırTürkiye

Editör: TE Bilisim