Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde kendisini bekleyen binlerce vatan sevdalısına hitap etti. Trabzon’a arka arkaya müjdeleri sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye düşmanı faşist Almanya ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yaylım ateşine tuttu. Almanya’nın Türkiye karşıtlığını alenen ortaya koyduğunu, seçim yaklaştıkça da dozu iyice artırdığı belirten Erdoğan, bu davranışların Almanya’ya kaybettireceğini ifade ederek, Merkel’e şöyle seslendi:

Yolumuzdan dönmeyiz

“Almanlar sallayıp duruyor, varsın sallasınlar. Onlar da yanlışlarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Biz Almanlara bir şey yapmadık, ama ne yazık ki son dönemde istikameti kaybettiler. Şurada Ekim ayında seçim var, ondan dolayı birisi bir tarafa birisi bir tarafa vuruyor. Nereye vurursanız vurun biz yolumuzda gidiyoruz. Biz Türkiye’yiyiz. Atacağımız bu adımlarla Türkiye’mizi çok daha farklı bir konuma getiriyoruz. getireceğiz.”

Seni kim korudu?

Erdoğan, Alman Focus dergisine verdiği mülakatta “Türkiye’de kimsenin can güvenliği yok” diyerek Türkiye aleyhine FETÖ gibi kara propaganda yürütüp kendi ülkesini şikayet eden CHP liderinin ikiyüzlülüğünü ortaya koydu. Kılıçdaroğlu’nu 25 günlük Pensilvanya yürüyüşünde devletin koruduğunu hatırlatan Erdoğan, adaletin Kılıçdaroğlu için slogandan ibaret olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’de adalet, özgürlük yokmuş. Ankara’dan çıktın İstanbul’a kadar yürüdün, senin güvenliğini kim aldı? Sen o yolda yürürken o kadar vatandaşa zulmettin. Bu hükümet sana o imkanı verdi. Hala sözde adalet derken senin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde grevler var. Orada işçiler hakkını arıyor. Sen orayı hallet ondan sonra adaleti konuşalım. Adalet duygusal değildir.

Adalet hissi değildir. Adalet yürek ister yürek. Kalkıp FETÖ’cü, DAEŞ’ı, PKK’yı korumak için sözde adalet yürüyüşü yapıyorsan yazıklar olsun” dedi. Erdoğan, Trabzon Şehir Hastesi’nin yapımına yakında başlanacağını da ifade ederek, Trabzolular’ıda sevindirdi.

Editör: TE Bilisim