MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz’da darbecilerle pazarlık yaparak kaçan, FETÖ kuryesi Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından panikle yürüyüşlere başlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vurdu. Adalet yok diye bağırıp yürüyenlerin kendi çıkarının peşine düştüğünü belirten Bahçeli, “Yürüyorlar, yazıyorlar, yüksek perdeden atıp tutuyorlar; neymiş adalet yokmuş! Buna bir şey diyemem, ama bunu dillendirenlere lafım çoktur. Birilerinin keyfine göre karar veren mahkeme ve hakim olunca adalet mülkün temelidir; olmayınca adalet dinamitlenmiştir. İkiyüzlülük değil mi?” dedi.

KOMİK KAÇIYORSUNUZ

Şehitler için susanlar, Türkiye’nin düşmanla mücadelesine kayıtsız kalanların FETÖ’cüler için bir hayli hareketli olduğunu ifade eden Bahçeli, takkenin çoktan düştüğünü kaydederek, “FETÖ’cülerle bir olup adaleti katledenler, özellikle partimize kumpas kuranlar; ne adaleti, ne ahlakı ağızlarına almasınlar, komik kaçıyorlar. Evlatlarımız şehit oluyor, adaleti yürürken bulacaklarını zannedenlerden çıt yok! Yedi düvel karşımızda ama uygun adım yürüyenlerden ses yok” diye konuştu.

ASLA GERİ GELMEYİN

CHP ve ortaklarının sokaktan medet umduğunu, akıllarının ise FETÖ olduğunun tespitini yapan Bahçeli, şu tespitleri yaptı: “Statükocular, eski konumlarını yitiren zevat zelzele geçirdikçe adalet diyor, sokaktan medet umup kaosa umut bağlıyor. Artık kör gözünü açtı. Yürüyün yürümesine de, aman düşmeyin; yarı yolda üşenip geri dönmeyin. Soluğunuz yeterse Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin!”

HİSSELİ HAYIRCILAR

Yürüşteki hayırcı blok planına dikkat çeken MHP lideri, yürüyüşün varacağı noktayı merak ettiğinin aktararak, “Yürüyüşe yeni katılımcılar mümkündür, an meselesidir. Adaletsizlikten yakınan yeni yüzler var ya, Mao gibi yürüyüşe geçebilecektir. Nasıl olsa Hisseli Hayırcılar Kumpanyası faaliyettedir. Hisse sahipleri yürüye yürüye nereye kadar gidecek, sabırla beklemek gerekecektir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim