MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, “AKP’nin ve Cumhurbaşkanı’nın nasıl olur da peşine takılıyormuşuz. Kimsenin peşine takıldığımız yoktur, ancak Kandil ve Pensilvanya’daki yoklama kaçaklarının tepesine binip enselerinden tutacağımız günler yakındır.” dedi.

“Türklüğün bekası için ‘evet’ diyeceğiz”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Eğer Doğu Perinçek ve ‘hayırcı’ yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır.” dedi.

Bahçeli şöyle devam etti: 

“Bunlar çılgına dönüp kudursalar da millet için ‘evet’; devlet için ‘evet’; Cumhuriyet için ‘evet’; Türklüğün bekası için ‘evet’ diyeceğiz.”

Nankörleri sandığa gömmek için ‘evet’ diyeceğiz. Cumhuriyet elden gidiyor, diktatörlük geliyor gürültülerine bakmayacağız. Türkiye’nin yeniden dirilişi için ‘evet’ diyeceğiz. Biz şahsa değil sistemin bakiliğine evet diyoruz. ‘Evet’ deyip bölücü yıkıcı düşmanlara dünyayı dar edeceğiz. Milletimizin kararına güveniyoruz. Cumhuriyetimiz daha sağlam temellere oturacaktır. PKK ‘hayır’ diyormuş varsın desin. Bunu zavallılar düşünsün. MHP milyonlarca kardeşiyle bir ve beraberdir.

FETÖ’cülerin entrika ve algı oyunları tutmayacaktır. Adında ‘halk’ olup halkla bağı olmayanlar, referandum sonrası kaçacak delik arayacaktır.”

Editör: TE Bilisim