Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milletimiz ‘tamam’ derse, kenara çekiliriz” sözüyle sosyal medya üzerinden başlayan ‘tamam / devam‘ tartışması sürüyor.

Muhalif partiler, aslında aktif olmayan ‘bot hesapları‘ da kullanarak ‘tamam‘ tabelası ile gündem oluştururken; yaşananlara AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’dan kısa ve net bir cevap geldi.

“TWİTLER FETÖ VE PKK’NIN BOT HESAPLARI”

Şahsi sosyal medya hesabından yazılı olarak açıklama yayınlayan Ünal, ‘Klavye delikanlıları‘ dedi ve ekledi: 24 Haziran’da görüşürüz. Mahir Ünal, muhalefet partilerinin Erdoğan düşmanlığına atıf yaparak, “Cumhurbaşkanımıza FETÖ’nün, PKK’nın ve küresel efendilerinin neden düşman olduğunu biliyoruz. Mesela Twitter’da ‘tamam’ başlığını ele alalım. Twitlerin çoğu FETÖ’nün ve PKK’nın etkin olduğu ülkelerden atılıyor. Çoğu bot hesaplar” açıklamasında bulundu.

“YUNANİSTAN’I ANLARIM, AMA BUNLARI…”

AK Parti Sözcüsü, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi muhalefet partilerinin tutumunu eleştirerek, ‘düşmanlık’ imasıyla, “Yunanistan’ı da anlayabiliriz. Ya içeridekileri… Muhalefeti itham altında bırakmak gibi bir kastım asla söz konusu olamaz; ama muhalefetin Cumhurbaşkanımıza düşmanca saldıran Türkiye karşıtı güçlerle dilini, söylemini ayrıştırması gerekmez mi” diye sordu.

‘Klavye delikanlıları‘ hitabıyla sözlerine devam eden Ünal, “Sandığın ne anlama geldiğini anlamayan klavye kahramanları 24 Haziran gecesi görüşürüz” ifadesiyle, ‘tamam‘ kampanyası yürütenlere meydan okudu.

Editör: TE Bilisim