Asiye Ateş, gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra dün sabaha karşı Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen ambulans uçakla Antalya'ya getirildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen küçük Asiye, Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.

DOKU NAKLİNE BAŞLANDI

Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren ve Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, bugün yoğun bakım servisinde yatan Asiye Ateş'in muayenesi yaptıktan sonra, ekibiyle birlikte saat 13.00 sıralarında minik kızı ameliyata aldı. Prof. Dr. Özkan ve ekibi, Asiye Ateş'e doku nakline başladı.

ERDOĞAN BABASI İLE GÖRÜŞTÜ

Asiye Ateş'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, "Asiye'nin gözlerinden öpüyorum. Rabbimden şifalar diliyorum. Namazlarımda da dua edeceğim inşallah. Allah sabırlar versin" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi