Sivas kent merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Tavra deresi kenarında onlarca gelinlik bulundu. Gelinliklerin kullanıldığı ve yıpranmış olduğu dikkatlerden kaçmadı. Bu durumu görenler şaşkınlıklarını gizlemeydim başaramadı.

Tavra deresi kenarına atılan çok sayıda gelinlik, görenleri hayrete düşürdü. Gelinliklerin neden bırakıldığına ilişkin bir bilgi henüz bulunmasa da gelinliklerin hepsinin eski olduğu gözlerden kaçmadı.

MERKEZE ÇOK UZAK DEĞİL

Sivas kent merkezine uzaklığı 5 kilometre olan Tavra deresi kenarında bulunan bu gelinliklerin bir gelinlikçi tarafından mı bıraktığı merak edildi.

ESKİ GELİNLİKLER DERE KENARINDA

Birçok kadının hayalini süsleyen gelinlikleri etrafta gören vatandaşlar hem ürktü hem de gelinliklerin burada ne işi olduğunu öğrenmek istedi. Dron ile havadan çekilen gelinlikler ilginç görüntüler oluşturdu.

Muhabir: Haber Merkezi