Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail ile Hamas arasında 19 Ocak'ta varılan ateşkes ve esir takası anlaşmasının ardından İsrail ordusunun saldırıları sonucu hayatını kaybedenler ve yaralananlarla ilgili son bilgileri paylaştı.

Son 24 saatte hastanelere 130 kişinin cansız bedeni ile 263 yaralının getirildiği belirtildi.

İsrail Gazze’ye saldırmaya devam ediyor: Bir gazeteci daha hayatını kaybetti İsrail Gazze’ye saldırmaya devam ediyor: Bir gazeteci daha hayatını kaybetti

İsrail'in ateşkese rağmen düzenlediği saldırılarda 128 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin cenazesinin de enkaz altından çıkarıldığı aktarıldı. 

Gazze Şeridi'nde Ölenlerin Sayısı 49 Bin 747'Ye Yükseldi

49 BİN 747 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 49 bin 747'ye ve yaralıların sayısı ise 113 bin 213'e çıktı.

İsrail, Hamas ile varılan ateşkes ve esir takası anlaşmasına rağmen Gazze'de ateşkesi ihlal etmeyi sürdürüyor.

Kaynak: AA