Olay, dün saat 15.00 sıralarında Şişli’nin Eskişehir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir gece kulübünde bodyguardlık yapan ve amatör futbolcu olan Seyedmojtaba Hashemi, saat 03.00 sıralarında iş yerinden çıktı. 

20 köyü birbirine bağlayan yolda heyelan riski!
20 köyü birbirine bağlayan yolda heyelan riski!
İçeriği Görüntüle

I S T A N B U L S I S L I D E I R A N L I F U T B O L C U B O D Y 652791 193437

HABER ALAMAYAN ARKADAŞLARI EVİNE GİTTİ

Hashemi sokakta bulunan 6 katlı binanın birinci katındaki dairesine geldi.

Öğle saatlerinde Hashemi’den haber alamayan iş arkadaşı Mohammadreza N. (30) Hashemi’nin evine gitti. 

I S T A N B U L S I S L I D E I R A N L I F U T B O L C U B O D Y 652790 193437

AĞZI BURNU KAN İÇİNDE BULUNDU

Hashemi'nin arkadaşı kapı açılmayınca polis ekiplerine bildirdi. İhbar edilmesi üzerine kısa sürede daireye gelen ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeriye girdiğinde Hashemi’yi mutfakta hareketsiz şekilde yerde yatarken buldu.

Ağzından ve burnundan kan geldiği görülen Hashemi’nin göğsünde meyve bıçağı bulundu. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Hashemi’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. 

I S T A N B U L S I S L I D E I R A N L I F U T B O L C U B O D Y 652787 193437

DARP VE KESİ İZİNE RASTLANMADI

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, eve girerek cesette bir süre incelemede bulundu. Yapılan çalışmada Hashemi’nin vücudunda darp ve kesi izine rastlanmadı. 

I S T A N B U L S I S L I D E I R A N L I F U T B O L C U B O D Y 652795 193437

Çalışmaların ardından Hashemi’nin cansız bedeni, cenaze aracıyla kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA