İnce, patronlarının planını afişe ettiği sözlerini daha sonra inkâr etse de Batı’nın 24 Haziran planının Gezi, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz’dan hiçbir farkı yok.

Emperyalist Batı’nın, Türkiye’yi ekonomik olarak 3 kat büyüten, “Dünya 5’ten büyüktür” sözüyle sömürü sistemine meydan okuyan, savunma sanayiinde parmak ısırtan, mega projeleriyle dünyanın dikkatini çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı planları bitmiyor. Batı, resmen Erdoğan’dan intikam almaya hevesinde.

“YARGILAYACAK MISINIZ?”

Erdoğan’sız Türkiye projesinin aklı olan Batı’nın hesabını CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dışa vurdu. İnce, katıldığı bir televizyon programında Avrupa Birliği Büyükelçileri’nin kendisine “Erdoğan’ı yargılayacak mısınız diye soruyorlar” dediklerini aktardı. İnce’nin ağzından kaçırdığı alçak planı yalanlaması da uzun

sürmedi. İnce, sosyal medya hesabından yaptığı mesajda, “AB Büyükelçileri ile yaptığımız görüşmede Büyükelçiler bana “Erdoğan’ı yargılayacak mısınız sorusunu” sormadılar. Ben de bu sorunun sorulduğu yönünde bir söz söylemedim” diyerek pes dedirtti. İnce’nin belgeli sözlerini inkarı Kılıçdaroğlu’nu hatırlattı.

HER ZAMAN AYNI HEDEF

Diğer yandan Batı’nın Erdoğan’ı yargılatma planı yeni başlamadı. Batı, FETÖ eliyle yaptırdığı 7 Şubat MİT krizinde hedef aldığı Erdoğan’a karşı başarılı olamadı. Bir sonraki operasyon Gezi darbe girişimiydi. Vandalları sokağa çıkaranlar, Türkiye’yi Suriye’ye döndürmek istedi ancak bu planda Erdoğan karşısında bozguna uğradı. Bu sefer yine FETÖ devredeydi. Düzmece belgelerle 17-25 Aralık darbesine kalkıştılar, hedef her zamanki gibi Erdoğan’ı yargılatmaktı. Lakin milletin adamı yine “Dik” durmuştu, başaramadılar. Ardından küresel kumpasa giriştiler. Erdoğan’ı Lahey’de yargılatma amacıyla MİT TIR’ları ihanetine imza attılar. Türkmenler’e giden TIR’ları DAEŞ’e gidiyormuş gibi yalanlar uydurdular, ancak bu da tutmadı. Son olarak 15 Temmuz işgal girişiminde milletin adamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canına kastetmeye kalktılar. Milletin destansı girişimiyle asrın ihaneti de çökertildi.

SON KOZLARI DÖVİZ

Batı’nın hedefi İnce’nin dediği gibi yine Erdoğan’ı yargılatmak… Bu sefer ki enstrümanları dolar. Batı, dolar kuru üzerinden topluma panik pompalayıp, bunun suçlusu olarak Erdoğan’ı gösterme ve 24 Haziran’da Erdoğan’ın sandıktan cumhurbaşkanı seçtirmeme üzerine plan kurdu. Batı’nın planına göre, tek politikaları dolar kurundaki yüksekliğe sarılmak olan Yıkım İttifakı, Erdoğan’ın ekonomik operasyonla seçilememesi durumunda 24 Haziran’dan sona ilk iş olarak milletin adamını yargılayacak.

Editör: TE Bilisim