İnsan Hakları Derneği (İHH) İzmir Şubesi Yöneticisi Avukat Ali Aydın, Çiğli'deki evinden yürüyüş için çıktıktan sonra öldürülmüş halde bulundu.
Evinden sabah yürüyüşü için dışarı çıkan 68 yaşındaki Avukat Ali Aydın'dan ailesi, bir süre sonra haber alamadı.
ÇIKTIĞI YÜRÜYÜŞTE SALDIRIYA UĞRADI
İhbar üzerine polis tarafından yapılan arama çalışmalarında, Aydın'ın cansız bedeni bulundu.
Aydın'ın saldırı sonucu öldüğü kaydedilirken saldırının sebebi henüz öğrenilemedi.
OLAYA İLİŞKİN BİR ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Av. Aydın’ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.
Olaya ilişkin açıklama yapan İzmir Emniyet Müdürlüğü, olayın faili olarak 28 yaşındaki M.D.E. olduğunun tespit edildiğini ve gözaltına alındığını duyurdu.
İHD Yöneticisi yürüyüş yaparken saldırıya uğradı: Hayatını kaybetti
Çiğli ilçesinde, İnsan Hakları Derneği İzmir Şube Eş Başkanı Ali Aydın'ın sabah yürüyüşü yaptığı sırada uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olaya ilişkin yapılan açıklamada, failin tespit edilerek gözaltına alındığı belirtildi.
Muhabir: Ramazan Eles
Yorumlar
Trend Haberler
Sarallar’ın Sedat Şahin’e yönelik suikast planı çökertildi!
CEVAP VE DÜZELTME METNİ
Ankara’da şok operasyon: 21 şüpheliden 17’si tutuklandı
Ahbap Derneği bağışlarına ilişkin soruşturmada 5. dalga operasyonu... İşte detayları!
Seferihisar Belediyesi yolsuzluk dosyasında “aşkım”lı para trafiği!
Kimsenin ismine bakılmadı zengine de dokunuldu...
Girne gemi kazası sonrası Akut Stres tepkisi
120 Bin TL'lik Gelin Makyajı ve 'Şımarık' İstekler: Makyöz Mustafa Aktaş Sosyal Medyayı Bir Kez Daha Karıştırdı!
Dengeler mi değişiyor: Şimşek’ten ABD ile ilgili dikkat çeken açıklama
Katar’da Türkçe Öğrenenlerin Sayısındaki Artış İki Ülke İlişkilerine Olumlu Bir Katkı Sağlıyor



