Hamas'ın 7 Ekim Cumartesi sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonunun ardından İsrail resmi olarak savaş durumuna geçti ve Gazze Şeridi’nde katliam yapmaya başladı. Orantısız saldırılar 28 gündür devam ederken, İsrail Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Daniel Hagari'den dünyayı tedirgin eden bir açıklama yaptı.

KUŞATMA YAPILDI AÇIKLAMASI

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari’nin yapmış olduğu açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze Şehri'nin kuşatmasını tamamladığı ifade edildi.

Filistin'den İsrail'e karşı "bağlayıcı" uluslararası önlemler çağrısı Filistin'den İsrail'e karşı "bağlayıcı" uluslararası önlemler çağrısı

Dün akşam saatlerinde yapılan bu açıklamaya Hamas'tan yanıt geldi. Siyonist katillerin korkulu rüyası Ebu Ubeyde, Kassam Tugayları'nın mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu.

"İşgal ordusunun kayıpları, açıklanandan çok daha fazla." İfadelerini kullanan Ebu Ubeyde, "Netanyahu kendi halkını kandırıyor” dedi.

Ebu Ubeyde, "Mücahitlerimiz sadece bugün 6 tankı ve askerleri taşıyan 2 zırhlı aracı havaya uçurdu” diyerek bilgilendirmede bulundu.

"ASKERLERİNİZ SİYAH TORBALARLA EVLERİNE DÖNECEK"

Ebu Ubeyde, sözlerinin devamında katil İsrail ordusuna meydan okudu; "Övündüğünüz zırhlı araçlarınız daha Gazze'ye ilk adımınızda imha edildi. Daha fazla askeriniz siyah torbalarla evlerine dönecek. Binlerce insanımızın şehadetinden duyduğumuz acı, cesaretimizi ve şiddetimizi artıracaktır."

Editör: Haber Merkezi