• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Odunpazarı Haberleri

odunpazarı haberleri ve güncel odunpazarı gelişmeleri, odunpazarı ile ilgili tüm video, odunpazarı fotoğrafları ve odunpazarı haberleri Haber - Son Dakika Haberleri - Haberler - Diriliş Postası sitemizde


Gündem

Eskişehir Odunpazarı'nda evlilik yıl dönümünde aracında ölü bulunan hemşire Tuğba Koç'un gözaltına alınan eşi sevk edildiği adliyece serbest bırakıldı.

Eskişehir

Odunpazarı'nda aydınlatma direğine çarpan araçtaki 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Tarihi Bölgede bulunan Ataol Behramoğlu Kitaplığı ve Edebiyat Müzesi önünde gerçekleştirilen Sözsüz Hikayeler adı verilen pandomim gösterisi...

Güncel

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 5 yaşındaki bir kız çocuğu, parkta oyun oynarken kaydırak altında yatan sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin dişleri...

Güncel

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde son aylarda sayıları artan sahipsiz köpekler, özellikle yaşlıları ve çocukları tedirgin ediyor.

Güncel

Odunpazarı Belediyesi hem iş sağlığı ve güvenliği hem de kamu kaynaklarını doğru ve etkili kullanmak adına gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor.

Yaşam

Eskişehir'de Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde bulunan bir işletmenin sahibi, 70 yıllık televizyon ve radyosunun müşterilerin ilgisini çektiğini belirtti.

Güncel

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde tavuk ürünlerinin satıldığı bir iş yerinde doğal gaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama meydana geldi.

Güncel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Akcami Mahallesi’nde kurulan Perşembe Pazarı’nı gezdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.