Filmseverler 13 Ekim akşamı ekranları başına kilitlendi. Dünya çapınca milyarlarca fanı bulunan Hızlı ve Öfkeli film serisinin ikincisi olan Daha Hızlı Daha Öfkeli televizyon ekranlarında yerini aldı. Filmseverler ve otomobil tutkunları tarafından yakından ilgiyle takip edilen Daha Hızlı Daha Öfkeli filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Filmi takip edenler konu hakkında bilgi almak için Google ve diğer arama motorlarının yolunu tuttu. Bu kapsamda konu hakkındaki bilgiler de trend oldu. Peki, Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi konusu ne? Daha Hızlı Daha Öfkeli oyuncu kadrosu ne? Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi konusu ve oyuncuları ne? detaylar haberimizde…

DAHA HIZLI DAHA ÖFKELİ FİLMİ KONUSU NE? DAHA HIZLI DAHA ÖFKELİ OYUNCU KADROSU NE? DAHA HIZLI DAHA ÖFKELİ FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI NE?

Polislikten ihraç edilen Brian O’Conner, bir yarışta yakalanır. Eski şefleri, Brian'a verecekleri görevi yapması durumunda sicilinin temizlenmesi sözünü verir. Görev, kirli para naklini gerçekleştiren Miamili iş insanı Carter Verone’u yakalamaktır. Eski dostu Roman Pearce ile birlikte takım kuran O’Connor, aynı zamanda casus Monica Fuentes ile iş birliği yapar.

Daha Hızlı Daha Öfkeli oyuncuları arasında Paul Walker, Tyrese Gibson, James Remar, Cole Hauser, Ludacris bulunuyor.

Editör: TE Bilisim