Romantik komedi dizisi Baht Oyunu final yapma kararı aldı. Dizinin hayranlarını üzen karar sosyal medyadan duyuruldu. Bu kapsamda dizinin son bölümü de 12 Ekim akşamı ekranlara gelecek. Diziseverler tarafından beğenilen Baht Oyunu final kararıyla üzdü. Dizinin takipçileri Google ve diğer arama motorlarında neden final kararı alındığına ilişkin aramalar yapmaya başladı. Peki, Baht Oyunu dizisi final! Baht Oyunu dizisi final mi yapacak? Baht Oyunu dizisi bitiyor mu? Baht Oyunu neden bitiyor? Baht Oyunu neden final yaptı? Detayları ve resmi açıklamaları sizler için derledik.

BAHT OYUNU DİZİSİ FİNAL! BAHT OYUNU DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK? BAHT OYUNU DİZİSİ BİTİYOR MU? BAHT OYUNU NEDEN BİTİYOR? BAHT OYUNU NEDEN FİNAL YAPTI?

Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğini yürüttüğü ve senaryosunun da Erkan Birgören, Tuna Kıygı ve Fatih Enes Ömeroğlu tarafından kaleme alındığı Baht Oyunu dizisi 17. final bölümü ile ekran macerasını sonlandırıyor. Dizinin reytingler nedeniyle final kararı aldığı öne sürülüyor. Henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak başrol oyuncularından Aytaç Şaşmaz sosyal medyadan veda mesajı yayımladı:

“İyi ki! dediğim insanlar, iyi ki vardınız iyi ki varsınız!
Bu akşam Final akşamı, her daim yanımızda olanlar, bizi bu yolda yalnız bırakmayanlar, sizlere de sonsuz teşekkürler!
Geldik, bir olduk, eğlendik! Gidiyoruz..

Editör: TE Bilisim