Ehl-i Sünnet’in son kalesi Türkiye’de, Ehl-i Sünnet’i müdafaa eden alimlere yapılan saldırılar farklı bir boyut kazandı.  Diyanet İşleri nedeni henüz açıklanamayan şekilde skandal bir karara imza attı.  Ehl-i Sünnet müdafaasının önde gelen isimlerden biri olan Dr. İhsan Şenocak, diyanet tarafından görevinden alındı. Şenocak’a karşı atılan adım toplumda infiale sebep oldu.  Şenocak, İşgalci terör örgütü FETÖ ve İslam’a saldıran diğer örgütlerle mücadelede en etkin isimlerin başında gelmişti.  Şenocak, sosyal medyada Diyanet’in akla ziyan kararı sonrası oluşan tepkilerin ardından şu paylaşımı yaptı:

İtidal çağrısı

“Allah’ın (cc) ayetlerini okumaktan daha onurlu bir vazife ve bu yolda bedel ödemekten daha büyük bir şeref tanımıyorum. Bu hadise, kalem ve kelam zaferleriyle dolu tarihin akışı içerisinde küçük bir nokta bile değildir. Kardeşlerimi itidâle davet ediyorum.”

Erdoğan’ı dinsizlere yedirmeyeceğiz

Toplumun İslam’dan uzaklaştırmak, batı emperyalizmine kurban etmek isteyen projelere direnen, karşı çıkan, bu nedenle de sol medya tarafından hedef haline getirilen, hakaretlere maruz kalan İhsan Şenocak, Türkiye’nin FETÖ tarafından işgal edilmek istendiği 15 Temmuz’da şu kahramanca mesajları vermişti:  “Ümmetin umudu Tayyip Erdoğan! Her türlü bedeli ödeyecek ama seni bu dinsizlere yedirmeyeceğiz. Ya Rabbi! Ümmetin umudu Tayyip Erdoğan’ı ve bu milleti, ABD’nin kölesi Fetullah’a karşı muzaffer eyle. Fatih’in, Selahaddin Eyyubi’nin çocukları, İFAM’dan bin gençle meydandayız, sizleri de bekliyoruz.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ehl-i Sünnet’in korunması yönündeki demeçlerinin ardından Şenocak’ın karşılaştığı durum “Erdoğan’a operasyon mu çekiliyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Editör: TE Bilisim